Se indlæg
Muks » Fritid » Hobby og Sport
 Udskriv debat
Hvad læser du?
rotte
Jeg kan godt lide at læse og jeg er sikkert ikke den eneste her på Muks. Jeg er altid på udkig efter nye bøger at læse. Så jeg synes det kunne være sjovt at høre hvad I er igang med at læse, hvor langt I er og hvad I synes om bogen/bøgerne indtil videre. Så kan alle os læseheste også måske fået forlænget vores 'to-read' lister (selvom min sikkert allerede kunne fylde en rulle toiletpapir...).

Tegneserier og graphic novels er også velkomne. Eller evt. bog-podcasts og motion comics, hvis nogen kan lide sådan noget :)

Go!
 
mette
Bogen "House of Leaves" af forfatteren Mark Z. Danielewski, da jeg så bogen hos en ven og blev meget fascineret af den pga. kompositionens originalitet - sommetider er det måske lidt ligesom en labyrint. Nogle gange er der underlige bokse, eller også er noget skrevet med rødt eller lilla midt i det hele, og lige pludselig er der 20 tomme sider. Og så er der en masse henvisninger og fodnoter til ting, der slet ikke findes. :o
colorcubic.com/files/2010/06/house-of-leaves-sideways-type.png
 
Olx
Skønlitterært er jeg igang med Lykkeper af Pontoppidan, men det har jeg været i et par år efterhånden. Den har et fantastisk sprog og et tempo i tiltrængt opinion til meget andet. Jeg har lige læst Dostojevskijs Dobbeltgængeren, hvilken også er at anbefale.

Men primært læser jeg p.t. Lars Geer Hammershøj "Kreativitet - et spørgsmål om dannelse", der ikke er skønlitterært, men alligevel noget, jeg læser for sjov. Jeg tror, man skal være sindsygt interesseret i pædagogik, før man finder den spændende :-)
 
https://soundcloud.com/densorteskole
Slettet Bruger 0
*Slettet*
Redigeret af Slettet Bruger 0 d. 17-06-2012 21:48
 
Trold
er lige nu igang med ringenes herre, er næsten færdig med to'eren:) nok nogle bøger de fleste kender og de fleste har læst så jeg behøver vel ikke at anbefale dem, men de er sku gode:)
 
rotte
#3 faglitteratur er også velkommen :)

Jeg er selv lige blevet færdig med 'Steal Like an Artist' af Austin Kleon, som kan varmt anbefales til alle kreative hoveder, især dem der ønsker at gøre det til en profession.

#4 Har du læst Arkham Asylum? Jeg er ikke super meget inde i batman tegneserier, men den er ret god.

Jeg er igang med at læse tre bøger i øjeblikket.
Bone af Jeff Smith (400/1332): en letlæst med god historie, der foregår i meget høj hastighed. Alt andet end kedelig og med en tegnestil der passer perfekt til historien.

The Fault in Our Stars af John Green (ca. halvvejs): det er tredje gang jeg læser bogen (den udkom i slutningen af januar). Den er tragisk og sjov på alle de bedste måder.

Densuden er jeg også igang med The Stand af Stephen King, men den er jeg kun omkring 100 sider inde i.
 
Courage
Jeg læser mest ungdomsbøger, som handler om alt det "psykologiske" på så lavt et niveau, at alle kan følge med.

Her kan jeg anbefale "En som mig" - "Den jeg er" (begge af Kirsten Carlsen), Kære Dødsbog, og så de der "virkelighedens verden" bøger. Mishandlet er specielt meget fangende, desværre lidt kort.

Da jeg var yngre læste jeg - ironisk nok - meget mere "voksen"bøger. Jeg kan bare slet ikke huske navnene, men hold op de var spændende. Øv.
 
Styrmand Kødkikkert
Altså jeg læser rigtig meget her på muks. Gælder det? :P
 
Courage
#8 Hahahaha n__n
 
exutu
Hvis 'faglitteratur' er velkommen så har jeg lige lånt bogen: Of molecules and men af Francis Crick fra en ven som siger den er fantastisk :D... Men jeg sidder egentligt og har 48 timer eksamen så må vente til torsdag med at gå igang :/ udover det så har jeg fornyligt læst Exodus (for 4/5 gang) som er en fantastisk bog hvis man husker at forholde sig skeptisk og selv tjekker op på tingene :)
EDIT:
og faktisk læste jeg en "børnebog" for nyligt kaldet "the magic of reality" som var helt igennem vidunderlig! Den skulle i tag' at læse! Glem de andre bøger jeg skrev.
 
ono
upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/25/DiabloBirthrightCover.jpg
Går dog meget langsomt.
 
Mikz
#14 Har den noget med spillet at gøre?

Edit: Lige nu læser jeg "Engle og dæmoner" af Dan Brown og så har jeg lige købt "Hunger Games" serien, i dag. Før det læste "Manipulation - en håndbog", af Klaus Kjøller og "Sådan får du din vilje", af Noa J. Goldstein.
- "Manipulation - en håndbog" er jeg dog ikke færdig med, den er lidt tung.
 
Ild
Jeg er lige blevet færdig med Anne Franks dagbog.. kan ikke engang beskrive den, den skal bare læses.
Nu skal jeg til at læse "håndbog for vakse galakseblaffere".
 
RallzHarSwag
Har ikke gang i nogle bøger for tiden, men går og venter på den næste jumbobog :-)
Ellers vil jeg gerne læse World War Z, Zombie Survival Guide (Max Brooks), og så også de bøger der relatere til The Hitchhikers Guide to the Galaxy ( So long and thanks for all the fish fx )
 
https://www.facebook.com/RoxasMemes
Coco
Jeg er lige blevet færdig med The Hunger Games serien for anden gang. Nu vil jeg gerne i gang med at læse A Song of Ice and Fire.
 
whatevz1234
Jeg er igang med et par forskellige bøger..
Paper Towns af John Green, Sophie's World af Jostein Gaarder og Da Vinci mysteriet af Dan Brown. :)
 
Baka
#18
Den kan du roligt gå igang med! :D
Jeg har læst Hunger Games omkring et år siden, stort set lige før det blev offentliggjort at der ville komme en film (hvilket bare gjorde det endnu bedre!)
Nu har jeg så lige været på weekend hos min morfar, hvor jeg læste et par af mine gamle bøger endnu en gang, Oprør som er 3,eren i Hunger Games-serien og bagefter Det Gyldne Kompas, som egentlig ikke er specielt god... :)

Jeg købte "Kampen om Tronen" (den danske titel på den første bog i serien "A Song of Ice and Fire", da min veninde foreslog det og den kun kostede 149 kr. For en stor bog altså :)
Jeg endte med at blive endnu mere besat end min veninde, og kunne ikke vente på 2,eren, der ikke var udkommet på dansk der (ca en måned siden.) Så jeg købte en samling af serien, med fem bøger (Nr.1 til 4-hvor 3,eren er delt op i 2) på Engelsk i stedet, hvilket klart er at foretrække frem for den Danske :) Man får meget mere med, synes jeg ;)
Men de der paperback-bøger, som de engelske udgaver ofte er... For pokker da også, hvor de er irriterende...
Jeg er nu halvvejs gennem bog 3, første del, og samtidig ser jeg tv-serien hver aften med min lillebror :b

Okay, det var utroligt lang information, men jeg har ikke haft net i en uge... Så nu havde jeg ligesom bare brug for at få skrevet noget :3

Åh, og både "A song of Ice and Fire" og "Hunger Games"-bøgerne, kan helt klart anbefales! :D
 
Olx
En pludselig trang til at lege Frankenstein opstod. I øvrigt en bog, jeg skal have læst....

#16 Jeg kan kun anbefale dig at holde pause efter bog et og to, min oplevelse var, at historien skiftede karakter, og at det blev lidt tungere at holde overblikket. Men her efter 4 måneder er det måske for sent. Jeg gik selv lidt død omkring bog fire :-)

Robert Littell - The Company
er hvad, jeg er i gang med lige nu.
Det er en gudsjammerlig tung mursten, men ret spændende. Den er også sjov/pudsig, fordi talesproget er amerikansk slang, hvilket forfatteren ikke helt kan holde ude af beskrivelserne af Europa under den kolde krig og korridorerne hos CIA. Hvis man går op i kold krig og gerne vil have et indblik i det amerikanske syn på europæere. Og så er Littell bare et geni til at opbygge karakterer gennem deres handlinger.

Projektet til vinter/foråret bliver 'Forbrydelse og Straf'. Den skulle være... the shit.
 
https://soundcloud.com/densorteskole
Ild
I engelsk fik vi i år en bog, der hedder "The Glass Castle". Den er skrevet af Jeannette Walls og handler om hendes barndom/ungdom og lidt af hendes voksenliv. Hendes forældre var håbløse på mange måder, men de elskede deres børn højt på trods af deres noget specielle facon. Selvom det lyder utroligt kedeligt med sådan noget, så er den faktisk virkelig god og gribende!
 
slettetbruger
Jeg hyggelæser sportsbøger i stor stil for tiden. Sportspsykologi, sportsfysiologi, biografier af store sportspersonligheder, you name it. Gallwey's The Inner Game of Tennis er godt på vej til at ændre mig!

Åh, og Bram Stoker's Dracula læser jeg. Jeg har bare ikke ret meget tålmodighed til skønlitteratur for tiden. Alt skal handle om sport! -men den er ret god!
 
Spring til debat:
Seneste forumsvar
Debat Nyeste
Post dit skrivebord!
Computer og Internet
necrophcodr
15:12:37
hvor mange steder har du boet
Fri Snak
Charioteer
21:26:52
Muks' Now Playing Machine!
Musik
ua
14:51:40
Gaming på linux
Computer og Internet
necrophcodr
11:49:53
Hvilken Youtube video kan A...
Computer og Internet
ua
19:20:16
citat fra den sang du høre...
Musik
ua
14:52:55
Fornyelse af Muks Chat kodeord
Debat om Muks
necrophcodr
17:03:13
Ungdomsforum
Krop og sex
ua
19:46:08
Talkrig
Chat
Latios
22:16:24
Kan muks spotte den næste ...
Krop og sex
N
15:53:04
Har du micropenis?
Krop og sex
Opidy
17:46:37
lave stort i naturen
Fri Snak
skrubtus
10:19:54
Din musiker/band of the month
Musik
t
23:53:45
JULEFILM
Film og TV
Smith
14:55:01
Idiot
Egen Litteratur
Callary
03:59:00