Se indlæg
 Udskriv debat
Pride?
Callary
Som en del af LGBTQ+ familien kommer det her måske til at lyde lidt mærkeligt, men jeg tager chancen og ser, om jeg kan få en debat op

Har vi brug for Pride?
Altså Pride i den forståelse om en fest der fejre diversitet og hvor langt vi er nået i kampen om ligestilling på tværs af køn og seksualitet. Hvis man spørger mig, syntes jeg selve Pride festen er overdreven og sætter os i præcis det lys vi så tit er blevet kritiseret over at være, højtråbene, ude af stand til at styrre sig og overdrevent seksuelle. At fejre hvad vi er, og hvor langt vi er kommet, er godt ja, men der behøver ikke at været sat en dag af hvor vi gør os SÅ bemærket at folk bliver trætte af os, hvor folk går fra med en dårlig fornemmelse og følelse af hvad LGBTQ+ er... fordi det de så ser, er ikke hvad vi er.
Jeg er forkæmper for ligestilling, og jeg ved hvor VIGTIGT det er for os, at gøre os synligt.. men er én intensiv dag virkelig det rigtige svar. Eller ville LGBT+ have bedre af, at blive talt om hver dag, så det der er vores hverdag også bliver andres hverdag?
 
Lorem ipsuM
Det ser ud som om priden gør en kæmpe forskel. Det er ikke kun een dag, men en måned, hvor der er kæmpe fokus på lgbt+ og for hvert år der går, kan man se paraden vokse og vokse og får større og større opbakning fra befolkningen.
Selvfølgeligt skal vi tale om det i hverdagen, men jeg tror at det er fordi folkene bag priden har fået sat de her rettigheder på dagsordenen, at folk rent faktisk er begyndt at tage stilling og begyndt de her samtaler.

Min eneste kritik er at det er blevet et kapitaliceret fænomen, hvor butikskæder og politikkere er begyndt at fylde for meget.
 
Riiwn
Der findes mange typer af aktivistiske march og ligene, som jeg synes er langt, langt værre end Pride!
For mig (der bare er kedelig og almindelig hetro) er det festligt og sjovt! Det er jeg altid fan af! Men jeg må medgive, at ja, det kan hurtigt blive meget højtråbende og overdreven seksuelt. Det er klart, at som homo og whatnot, er det ofte bare et spørgsmål om præference i partner, uden at det ligefrem fylder hele ens liv. Men jeg forestiller mig, at den kamp mange må kæmpe for at blive accepteret, fylder en del. Jeg ved ikke om overdreven fest, er måden verdenen lærer at acceptere forskellighed på. Jeg er måske også mere tilbøjelig til at nyde anledning til en fest, fordi jeg allerede respektere hvad den står for. Jeg kunne nemt frygte at dem der ikke bryder sig om 'anderledes mennesker', måske ville føle sig yderligere frastødt af en larmende fest. Men jeg ved ikke hvad der ellers skulle 'vinde dem over', hvis noget. Nogen mennesker vil aldrig respektere det, og det tror jeg ikke en fest fra eller til ville ændre på.

Jeg tror det er en fest som er med til at sætte fokus på nogen vigtige ting, som betyder rigtig meget, for rigtig mange mennesker. Nogen gange skal man smøre tykt på, for at blive bemærket, og det er den opmærksomhed (negativ såvel som positiv - al PR er god PR) som er med til at åbne op for nogen debatter, og få flere folk til at blive mere komfortable med eksistens af LGBTQ+ folkene, og det faktum at de eksisterer. Det er jo ikke noget man ligger mærke til, hvis ikke folk ligefrem flager med det i deres hverdag, og hvis man ikke selv er i den 'familie', så tror jeg bare ikke man skænker det meget tanke.
 
strymol
Jeg tror godt pride kan virke antagoniserende for nogle af de folk som man netop ikke møder LGBTQFSLASKVTXYV folk i deres hverdag, og giver et forkert billede af hvem LGBTQ(+/- & wt) folk rent faktisk er. De er jo netop vores naboer og kollegaer og folk du møder på gaden i din hverdag.

Jeg tror det har været et vigtigt event, men føler at det nemt kommer til at gå over sine breder i en tid hvor LSK58SY folk, som oftest, bliver accepteret af deres medmennesker. Men udover det så har pride været super sjovt de gange jeg har været med, omend jeg er kedelig (og) hetero

(BTW akronymer skal være så korte som muligt, hvis de skal give mening...)
 
Spring til debat:
Seneste forumsvar
Debat Nyeste
Bedste subreddit?
Computer og Internet
Ild
23:27:32
Hvilken Youtube video kan A...
Computer og Internet
z
23:49:28
citat fra den sang du høre...
Musik
boat
17:09:09
Post dit skrivebord!
Computer og Internet
Riiwn
21:35:14
Muks' Now Playing Machine!
Musik
z
17:55:44
Jeres favorit julehistorie
Fri Snak
foamy
23:45:03
besørge i det fri
Fri Snak
Styrmand K...
03:19:31
Den store Corona-tråd
Nyheder, politik og uddannelse
Styrmand K...
03:13:02
Har jeg en dårlig kæreste?
Krop og sex
Styrmand K...
03:09:11
Din musiker/band of the month
Musik
Charioteer
19:20:07
Valg i 2020 - USA
Nyheder, politik og uddannelse
Lorem ipsuM
13:11:46
Hvilken fiktiv verden vil d...
Fri Snak
XXX
01:14:29
Jackbox på fredag
Computer og Internet
foamy
11:14:43
Skuespiller(inde) of the month
Film og TV
boat
21:17:14
Øl i aften?
Fri Snak
Charioteer
18:54:32