Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Seneste forumsvar

Debat Nyeste
Hvor mange har du knaldet?
Krop og sex
t
20:44:50
citat fra den sang du hører lige NU
Musik
Flamme
01:02:54
Forslag til at hjælpe
Krop og sex
Baaaka
18:25:02
Muks' Now Playing Machine!
Musik
z
22:00:53
Hvilken Youtube video kan ALTID få dig til at grine?
Computer og Internet
z
08:35:36
Klimavenligt tøj?
Mode og livsstil
nej
11:29:43
Hvad læser du?
Hobby og Sport
z
21:13:54
Vil facebook falde i fremtiden?
Computer og Internet
Ham-I-V ed-Nok
14:59:22
Kildekritisk program
Computer og Internet
Ham-I-V ed-Nok
14:06:38
Et lykkeligt liv
Filosofi, religion og videnskab
Ham-I-V ed-Nok
11:31:25
Skal samfundet hjælpe mod barnløshed?
Nyheder, politik og uddannelse
Ham-I-V ed-Nok
19:34:40
Rasmus Paludan og Stram Kurs
Krop og sex
Ham-I-V ed-Nok
18:09:20
Hvordan har i det med jeres hjemby?
Fri Snak
Unknown
23:21:31
Spiritualitet
Filosofi, religion og videnskab
FemiWar rior...
00:11:17
Post dit skrivebord!
Computer og Internet
necroph codr
18:42:13
Chat emne Nyeste
Talkrig
Chat
Luldemo rt
18:20:57
Tænk En Tanke..
Chat
Sneppen
11:06:20
IKKE ja/nej.
Chat
XXX
14:37:36
Ja/nej spørgsmål.
Chat
skrubtu s
15:37:52
Ja-legen
Chat
boat
15:32:05

Se indlæg

Muks » Generel » Chat
 Udskriv debat
Kom ud med det!!!
Sexy_rescue
Jeg kan huske der var en fantastisk debat i én af klubberne på SKUM, der lagde op til, at man kunne komme ud med præcis det man havde lyst til:

Altså; var man enormt sur på sine forældre - jamen så giv dem en lille sviner her i debatten, og få det meget bedre!
Eller var man simpelthen boblende lykkelig eller forelsket - igen; ud med det! Del det med omverdenen!

Nyeste øverst

Lunaba
Jeg er så F*CKING TRÆT AF, at lortet ikke vil virke, når jeg lige har sat mig til det, som jeg skulle have gjort i går.. Hvad sker der for, at linksne ikke virker? Jeg troede, det var en professionel side..
boat
Jeg er da ikke irriteret? ffs, jeg kan da ikke gøre for, at jeg har en resting bitch face.
Jeg kan jo heller ikke se lalleglad ud hele tiden, hvis jeg ikke er glad, men det betyder sgu da heller ikke, at jeg er sur
Baaaka
Hvad sker der for at dansk retursystem er nogle fucking spader??
Jeg ringer til dem mandag og siger at vi skal have flyttet fast afhentningsdag til torsdag.
De får det sagt videre til vognmændene og ringer tilbage og bekræfter at de kommer torsdag og henter 10 små sække.
Torsdag kl 14, de burde have været der - Jeg ringer indtil dem og hun siger de kommer mellem 16:30 og 17:30. Fint nok, vi er alligevel tre på baren så intet problem.
Kl 17:30 er de stadig ikke kommet, vi giver dem lidt ekstra tid og kl 18 da vi ringer er kundeservice lukket. Fair nok.
Så ringer jeg til dem i dag og siger de bliver nødt til at afhente i dag, da den er afbestilt i næste uge og ellers bliver kælderen fyldt op. Først påstår han at manden var der igår 16:31 men fik at vide at der var for travlt i baren - Og det VED jeg ligesom er fucking løgn.
Så siger han at de sender en i dag -Jeg siger at enten skal de give mig et tidspunkt ellers skal de kommer EFTER 11.15 - Det passer fint siger han.
Kl 9:55 står der en og BANKER løs på vinduerne - Helt tilfældigt er min kollega mødt ind tidligere og er der, men hvad fanden sker der for at de hele tiden bryder vores aftaler???
Og så siger han at han er bestilt til at hente 18 sække.. NEJ, som vi bekræftede i mandags er det 10 sække, det har altid været 10 sække og det vil blive ved med at være 10 sække.
Få nu for helvede styr på jeres kommunikation!!
t
GUITARSOLO Yaa
t
HVAD
Sump
Jeg tænker, hvis genfødsel er en ting, at jeg i mit sidste liv må have været ond. Forfærdelig. At jeg bør straffes nu. Uden anden forklaring, end at jeg er i stykker, ikke virker som jeg burde.
Ikke fordi mennesker ikke har det værre end jeg. Det er en egoistisk, urealistisk tanke, at ingen andre end jeg har stået sådan før. Det er ikke min tanke. Det er ikke mit problem.
Problemet er at jeg burde fungere. Jeg havde okay kår, jeg havde okay odds, jeg burde. Problemet er at jeg lider, uden anden grund, end at jeg ikke fungerer.
Problemet er mig. Nogle problemer er sværere at fjerne, end andre.
Baaaka
Øv, jeg har lidt dårlig samvittighed, jeg var måske lidt nedern da jeg skulle smide de sidste ud i dag. Det var et ægtepar og deres datter, de havde bryllupsdag. Men de var bare uhøflige lige fra de kom ind (de var også meget fulde, men seriøst, derfor kan man godt snakke pænt og lade være med at kommandere.....)
De havde fået en øl hver, og det var fint, men da jeg så lukkede havde han stadig en halv øl tilbage. Jeg tilbød et plastik glas, han takkede nej, jeg gav dem lige fem minutter. Han havde stadig mindst en fjerdedel tilbage, og jeg kunne ikke gå igang med andre lukkerutiner før de var ude, så jeg tilbød ham et plastik bæger igen og sagde at nu blev de nødt til at gå fordi jeg havde en masse rengøring. Først var han sådan lidt "du kan da bare gå igang"
Jeg sagde at det måtte jeg ikke, han syntes det var mærkeligt. Så sagde han "jeg skal nok komme med glasset lige om to minutter" og så sagde jeg at nej, det skulle være nu og at de blev nødt til at gå nu. Datteren syntes tydeligvis de var pinlige, og jeg tror han blev overrasket over at jeg ikke ville lade ham bestemme, men han bundede og så gik de.
Det var super ærgerligt, for jeg er da ked af hvis jeg pressede ham, men samtidig synes jeg også bare det var respektløst at han bare blev siddende og forventede at jeg ville vente på han stille og rolig drak færdig - de havde jo haft 40 minutter..
Og desuden så var de virkelig bare ubehøvlede lige fra starten, i en sådan grad at jeg rent faktisk havde overvejet ikke at servere for dem. Øv hvor strengt, gider ikke have dårlig samvittighed når det egentlig ikke var mig der var forkert på den.
boat
Jeg er fucking træt af alt og alle. Folk skal bare lade mig være lige nu.
Lunaba
Jeg har virkelig, virkelig behov for en lang samtale, som handler om MIG.
Ham-I-Ved-Nok
Jeg er lidt småsur på en pige / et hunkønsvæsen, fordi hun er alt det jeg ikke kan få.
Det irritere mig, men jeg er endnu mere irriteret på mig selv.
For jeg har INGEN ret til at kræve eller forvente en skid af hende.
Jeg er tydeligvis bare ikke hendes type.
Så skal lige tage mig sammen, få styr på mit shit og komme videre i livet.
Sump
Det går op for mig at jeg bliver dårligere og dårligere til at socialisere. Måske fordi jeg ikke så ofte møder nye mennesker/møder mennesker/er i situationer med mennesker. Måske fordi jeg har trukket mig så meget socialt i alle mulige sammenhæng.
Min angst peakede engang i sommers, men allerede først på året var jeg bare done. Jeg trak mig fra min vennegruppe, fordi jeg var depressed as fuck og altid endte med at være ked af det efter at have snakket med dem. Og selvom det har stået på godt et år, er det alligevel tankevækkende der ikke rigtig er nogen der har været like ''Hey! 'Sup?'' Ikke af dem jeg snakkede med stort set hver dag.
Men det er måske også svært at vide, når folk ingenting siger. Også selvom de går fra at invitere og starte opkald og generelt være til stede, til at trække sig væk. Who would know.
Det er en rigtig dårlig spiral at være inde i. Specielt fordi det er svært at komme ud af. Sidste gang jeg snakkede med dem, nævnte en af dem at det var længe siden vi havde set hinanden. Fordi vi aldrig inviterer. Jeg ringede af kort efter.
Og nu er der bare gået så lang tid. Jeg er stadig glad for dem allesammen. Jeg kan bare ikke snakke med dem. Og jeg har hverken energien eller lysten til at ændre på det. Det skræmmer mig.
Det er ikke bare dem, det er folk generelt jeg trækker mig fra. Det har intet med folk at gøre. Kun noget med mig.
Jeg føler jeg altid var okay til at hanke op i folk hist og her. Også selvom de ikke bad om det. Også selvom jeg ikke altid havde overskuddet. Måske kunne jeg godt have brugt det. Men det tror jeg ikke længere er tilfældet.

2017 blev året der fastslog at hvert andet år er sucky. 2013 var depression. 2015 var mani. 2017 blev angstens år. Men ulig de andre år, er det ikke væk endnu. Jeg tror ikke engang jeg får det under kontrol inden 2018.
At gå en uge uden angst anfald er en succes. I nogle uger var det blot at gå en enkelt dag uden.
Mine arme er fulde af blå mærker. En aften slog jeg næsten mig selv ud. Jeg rev en klump hår af, og fældede den næste uge. Jeg overraskes, og forfærdes, af den styrke et menneske kan have på kanten af intet. Og hvor lidt der skal til for at nå dertil.
Gad vide om mine naboer egentligt kan høre mig? Tilfældige mennesker på gaden? Nogen overhovedet?

For mange var 2016 et sucky år, politisk, dødsfald, generelt bare et år de gerne ville have afsluttet.
Der er intet galt med året 2017. Der er sket en masse gode ting, jeg er meget taknemmelig for.
Men jeg er i stykker. Og jeg tror ikke et kalenderskift ville have nogen betydning for det.

Det bliver bedre. Det eneste jeg kan gøre, er at gøre det bedre.
boat
:'(
Baaaka
HADER når folk jeg ikke kender følger mig på Instagram.
Jeg ved de bare gør det for at få mig til at følge dem - Men det gør jeg ikke.
synes det er en nedern måde at gøre det på
boat
fukken hovedpine og mavepine T_T
Baaaka
Jeg har det underligste forhold til min chef. Virkelig, virkelig underligt.
u65b98cby23
Måske man kunne lave en demoversion af et menneskehoved, der ikke tager udgangspunkt i problemløsning - og ikke mindst den problemopfindelse, der hører med, når der ingen reelle problemer er. Det er trættende at have et kommentatorspor af negativitet over hele mit liv.
"Det er ok, og du kan godt slappe af, og det er godt at lave ingengting."
Baaaka
Det er ved at gå helt galt, men jeg ved ikke hvordan jeg stopper, jeg ved ikke hvad der er problemet. Jeg har lyst til at skade mig selv, og igår kom jeg til at give efter.
Nu er jeg nødt til at tage langærmet trøje på på arbejde og de andre kommer til at stille spørgsmål og jeg ved ikke hvad jeg skal svare.
Prøvede at være bedre i dag, men nu har jeg stukket en finger i halsen fordi jeg hader at kaste op. Og det var super ubehageligt, men jeg har det meget bedre nu, fordi jeg føler jeg fortjente det.
Det er fuldkommen åndssvagt.
Jeg har lyst til at fortælle nogle det, men jeg kan ikke se hvad det kan hjælpe, så hvordan skulle de kunne
Sump
Nogle dage føles som om, de aldrig ender. Værre er de dage, hvor det føles ligegyldigt om de ender; man ved det hele fortsætter dagen efter.
boat
hvor er det typisk. jeg skal altid fucke det hele op for mig selv. gawd, gid jeg ikke var så åndssvag.
Ham-I-Ved-Nok
Kender I det hvor man har melodien fra en sang på hjernen.
Man har muligvis også nogle få ord...

MEN DET ER UMULIGT AT FINDE LORTET!!!
Spring til debat:
Siden dannet på: 0.39 sekunder