Se indlæg
Muks » Generel » Chat
 Udskriv debat
Kom ud med det!!!
Sexy_rescue
Jeg kan huske der var en fantastisk debat i én af klubberne på SKUM, der lagde op til, at man kunne komme ud med præcis det man havde lyst til:

Altså; var man enormt sur på sine forældre - jamen så giv dem en lille sviner her i debatten, og få det meget bedre!
Eller var man simpelthen boblende lykkelig eller forelsket - igen; ud med det! Del det med omverdenen!
 
www.silent-shout.webbyen.dk
t
HVAD
 
Sommerfuglen Sonny
Jeg tænker, hvis genfødsel er en ting, at jeg i mit sidste liv må have været ond. Forfærdelig. At jeg bør straffes nu. Uden anden forklaring, end at jeg er i stykker, ikke virker som jeg burde.
Ikke fordi mennesker ikke har det værre end jeg. Det er en egoistisk, urealistisk tanke, at ingen andre end jeg har stået sådan før. Det er ikke min tanke. Det er ikke mit problem.
Problemet er at jeg burde fungere. Jeg havde okay kår, jeg havde okay odds, jeg burde. Problemet er at jeg lider, uden anden grund, end at jeg ikke fungerer.
Problemet er mig. Nogle problemer er sværere at fjerne, end andre.
 
Baka
Øv, jeg har lidt dårlig samvittighed, jeg var måske lidt nedern da jeg skulle smide de sidste ud i dag. Det var et ægtepar og deres datter, de havde bryllupsdag. Men de var bare uhøflige lige fra de kom ind (de var også meget fulde, men seriøst, derfor kan man godt snakke pænt og lade være med at kommandere.....)
De havde fået en øl hver, og det var fint, men da jeg så lukkede havde han stadig en halv øl tilbage. Jeg tilbød et plastik glas, han takkede nej, jeg gav dem lige fem minutter. Han havde stadig mindst en fjerdedel tilbage, og jeg kunne ikke gå igang med andre lukkerutiner før de var ude, så jeg tilbød ham et plastik bæger igen og sagde at nu blev de nødt til at gå fordi jeg havde en masse rengøring. Først var han sådan lidt "du kan da bare gå igang"
Jeg sagde at det måtte jeg ikke, han syntes det var mærkeligt. Så sagde han "jeg skal nok komme med glasset lige om to minutter" og så sagde jeg at nej, det skulle være nu og at de blev nødt til at gå nu. Datteren syntes tydeligvis de var pinlige, og jeg tror han blev overrasket over at jeg ikke ville lade ham bestemme, men han bundede og så gik de.
Det var super ærgerligt, for jeg er da ked af hvis jeg pressede ham, men samtidig synes jeg også bare det var respektløst at han bare blev siddende og forventede at jeg ville vente på han stille og rolig drak færdig - de havde jo haft 40 minutter..
Og desuden så var de virkelig bare ubehøvlede lige fra starten, i en sådan grad at jeg rent faktisk havde overvejet ikke at servere for dem. Øv hvor strengt, gider ikke have dårlig samvittighed når det egentlig ikke var mig der var forkert på den.
 
boat
Jeg er fucking træt af alt og alle. Folk skal bare lade mig være lige nu.
 
https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ
Lunaba
Jeg har virkelig, virkelig behov for en lang samtale, som handler om MIG.
 
Ham-I-Ved-Nok
Jeg er lidt småsur på en pige / et hunkønsvæsen, fordi hun er alt det jeg ikke kan få.
Det irritere mig, men jeg er endnu mere irriteret på mig selv.
For jeg har INGEN ret til at kræve eller forvente en skid af hende.
Jeg er tydeligvis bare ikke hendes type.
Så skal lige tage mig sammen, få styr på mit shit og komme videre i livet.
 
Sommerfuglen Sonny
Det går op for mig at jeg bliver dårligere og dårligere til at socialisere. Måske fordi jeg ikke så ofte møder nye mennesker/møder mennesker/er i situationer med mennesker. Måske fordi jeg har trukket mig så meget socialt i alle mulige sammenhæng.
Min angst peakede engang i sommers, men allerede først på året var jeg bare done. Jeg trak mig fra min vennegruppe, fordi jeg var depressed as fuck og altid endte med at være ked af det efter at have snakket med dem. Og selvom det har stået på godt et år, er det alligevel tankevækkende der ikke rigtig er nogen der har været like ''Hey! 'Sup?'' Ikke af dem jeg snakkede med stort set hver dag.
Men det er måske også svært at vide, når folk ingenting siger. Også selvom de går fra at invitere og starte opkald og generelt være til stede, til at trække sig væk. Who would know.
Det er en rigtig dårlig spiral at være inde i. Specielt fordi det er svært at komme ud af. Sidste gang jeg snakkede med dem, nævnte en af dem at det var længe siden vi havde set hinanden. Fordi vi aldrig inviterer. Jeg ringede af kort efter.
Og nu er der bare gået så lang tid. Jeg er stadig glad for dem allesammen. Jeg kan bare ikke snakke med dem. Og jeg har hverken energien eller lysten til at ændre på det. Det skræmmer mig.
Det er ikke bare dem, det er folk generelt jeg trækker mig fra. Det har intet med folk at gøre. Kun noget med mig.
Jeg føler jeg altid var okay til at hanke op i folk hist og her. Også selvom de ikke bad om det. Også selvom jeg ikke altid havde overskuddet. Måske kunne jeg godt have brugt det. Men det tror jeg ikke længere er tilfældet.

2017 blev året der fastslog at hvert andet år er sucky. 2013 var depression. 2015 var mani. 2017 blev angstens år. Men ulig de andre år, er det ikke væk endnu. Jeg tror ikke engang jeg får det under kontrol inden 2018.
At gå en uge uden angst anfald er en succes. I nogle uger var det blot at gå en enkelt dag uden.
Mine arme er fulde af blå mærker. En aften slog jeg næsten mig selv ud. Jeg rev en klump hår af, og fældede den næste uge. Jeg overraskes, og forfærdes, af den styrke et menneske kan have på kanten af intet. Og hvor lidt der skal til for at nå dertil.
Gad vide om mine naboer egentligt kan høre mig? Tilfældige mennesker på gaden? Nogen overhovedet?

For mange var 2016 et sucky år, politisk, dødsfald, generelt bare et år de gerne ville have afsluttet.
Der er intet galt med året 2017. Der er sket en masse gode ting, jeg er meget taknemmelig for.
Men jeg er i stykker. Og jeg tror ikke et kalenderskift ville have nogen betydning for det.

Det bliver bedre. Det eneste jeg kan gøre, er at gøre det bedre.
 
boat
:'(
 
https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ
Baka
HADER når folk jeg ikke kender følger mig på Instagram.
Jeg ved de bare gør det for at få mig til at følge dem - Men det gør jeg ikke.
synes det er en nedern måde at gøre det på
 
boat
fukken hovedpine og mavepine T_T
 
https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ
Baka
Jeg har det underligste forhold til min chef. Virkelig, virkelig underligt.
 
u65b98cby23
Måske man kunne lave en demoversion af et menneskehoved, der ikke tager udgangspunkt i problemløsning - og ikke mindst den problemopfindelse, der hører med, når der ingen reelle problemer er. Det er trættende at have et kommentatorspor af negativitet over hele mit liv.
"Det er ok, og du kan godt slappe af, og det er godt at lave ingengting."
 
Baka
Det er ved at gå helt galt, men jeg ved ikke hvordan jeg stopper, jeg ved ikke hvad der er problemet. Jeg har lyst til at skade mig selv, og igår kom jeg til at give efter.
Nu er jeg nødt til at tage langærmet trøje på på arbejde og de andre kommer til at stille spørgsmål og jeg ved ikke hvad jeg skal svare.
Prøvede at være bedre i dag, men nu har jeg stukket en finger i halsen fordi jeg hader at kaste op. Og det var super ubehageligt, men jeg har det meget bedre nu, fordi jeg føler jeg fortjente det.
Det er fuldkommen åndssvagt.
Jeg har lyst til at fortælle nogle det, men jeg kan ikke se hvad det kan hjælpe, så hvordan skulle de kunne
 
Sommerfuglen Sonny
Nogle dage føles som om, de aldrig ender. Værre er de dage, hvor det føles ligegyldigt om de ender; man ved det hele fortsætter dagen efter.
 
boat
hvor er det typisk. jeg skal altid fucke det hele op for mig selv. gawd, gid jeg ikke var så åndssvag.
 
https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ
Ham-I-Ved-Nok
Kender I det hvor man har melodien fra en sang på hjernen.
Man har muligvis også nogle få ord...

MEN DET ER UMULIGT AT FINDE LORTET!!!
 
Baka
Jeg havde vildt god sex igår!!! Og jeg har lyst til at fortælle alle om det, men det er upassende så nu skriver jeg det her!
 
@@_qImeØk
pænpænpænpænpænpænpænpænpænpænpænpænpænpænpænpænpænpæn
 
Baka
Jeg er lidt træt af livet lige nu. Tror måske det er en begyndende vinterdepression.
Hader virkelig at det er så koldt overalt og man snotter og man er konstant træt.
Mit hoved føles tungt og jeg orker intet. Jeg har fået betændelse i hælpuden (anede ikke engang at man havde sådan en) og det gør ondt når jeg står og går, hvilket er 95% af mit arbejde.
Og jeg har i øvrigt fået for mange vagter. ughhhhh
 
faithandmagic
Jeg følger mig gammel og fed, men igen jeg har det godt på sofaen med netflix og chill, måske 2020 bliver året jeg tager mig sammen ?
 
Spring til debat:
Seneste forumsvar
Debat Nyeste
hvor mange steder har du boet
Fri Snak
N
12:11:09
Post dit skrivebord!
Computer og Internet
ua
22:42:40
Muks' Now Playing Machine!
Musik
ua
14:51:40
Gaming på linux
Computer og Internet
necrophcodr
11:49:53
Hvilken Youtube video kan A...
Computer og Internet
ua
19:20:16
citat fra den sang du høre...
Musik
ua
14:52:55
Fornyelse af Muks Chat kodeord
Debat om Muks
necrophcodr
17:03:13
Ungdomsforum
Krop og sex
ua
19:46:08
Talkrig
Chat
Latios
22:16:24
Kan muks spotte den næste ...
Krop og sex
N
15:53:04
Har du micropenis?
Krop og sex
Opidy
17:46:37
lave stort i naturen
Fri Snak
skrubtus
10:19:54
Din musiker/band of the month
Musik
t
23:53:45
JULEFILM
Film og TV
Smith
14:55:01
Idiot
Egen Litteratur
Callary
03:59:00