Se indlæg
Muks » Generel » Chat
 Udskriv debat
Hvad fejler du?
Slettet Bruger 0
Man siger, at et rask menneske, er kun en person der ikke er blevet undersøgt nok hos lægen.
Og med en større læge videnskabelig viden er nogen ting blevet lettere at diagnosticere, og sygdoms snak er knapt så tabu belagt et emne i sniksnak samtaler som det engang har været.
Hvis der stadig skulle være lidt tabu derude for visse ting, så lad os prøve at komme det til livs med denne erkendelses 'debat' :)

Ganske enkelt.. Fortæl hvad du fejler. Fortæl også om du har fået lægelig accept på at du fejler det, eller det er en selv-diagnosticering.
Psykiske såvel som fysiske sygdomme, kom med det :)
Hvis du har lyst, fortæl også hvordan du har med det, om du er i behandling, og om det går godt eller skidt med det :)


Selv har jeg svær langvarig depression, angst og sandsynligvis mild asperger (sidst nævnte er selv diagnose, resten er der papir på). Depressionen og mange af dens følge symptomer er jeg i pt succesfuld behandling for :)
 
Paperweight
Jeg er også tværsynet, som dig Ayra, men godt nok i en mild grad ^^ Ellers så har jeg -3,50 på mit højre øje og bygningsfejl på mit venstre, hvilket er ret nedern. Jeg bruger mest kontaktlinser, men kan åbenbart ikke rigtig tåle dem, da mine øjne bliver meget trætte og løber i vand. :(

Jeg har døjet med spiseforstyrrelse agtige ting, og været nede på en ret 'skræmmende' vægt (eller det syntes min familie og venner.) men er begyndt at blive bedre til at deale med det hele.
 
www.thescienceofthesoul.tumblr.com
Ayra
#24, det mht dine øjne er overfølsomme har jeg også. Det er dog bare så slemt at jeg ikke rigtig skal have noget makeup på, før mine øjne løber i vand. Der skal ligeså heller ikke rigtig noget lys til, før jeg kan gå og nyse og tude over det.

Jeg ville have haft kontaktlinser, men det droppede jeg meget hurtigt - Grundet det overnævnte..
 
Shepard
WOW. Jeg fejler tilsyneladende intet. Jeg har høfeber.
 
Porselein
Depression. Halvt diagnosticeret. Har været til lægen som tog en indikatortest, men der er enorme ventetider på psykologer. Har haft en depression før (udiagnosticeret men der er ingen tvivl), og kan genkende det fuldkommen.
 
CherryMonster
Jeg har selv-diagnostiseret allergi. Jeg ved ikke for hvad, for jeg har aldrig fået det undersøgt. Men om foråret, plejer jeg at få knopper der klør overalt på hænderne. Mine hænder bliver virkelig DÆKKET i kløene røde knopper. Og så ved jeg ikke rigtig... JO, jeg har haft hælspor. Det er sådan noget, hvor det går ondt i hælene når man løber osv.. Men det var værst, da jeg var mindre. Nu har jeg det ikke mere... Så det tæller jo faktisk ikke??? Nå.. men så bruger jeg læsebriller. Eller det BURDE jeg, jeg bruger dem aldrig. Og.. så ved jeg sgu ikke, om der er mere? Jeg er jo som sagt, lidt nærsynet. Eller er det langsynet? Ved sgu ikke.

Og jeg havde en vinterdepression i vinters. Tæller det?
Og så er der ikke rigtig andet... tror jeg.
 
https://twitter.com/#!/_NotSoAwesome
Porselein
Uh, btw, har pustolosis palmo plantaris. Det er en form
For psoriasis, som gør at jeg får små hvide "bylder" på mine fødder, og hænder når det et rigtig slemt, som klør af helvede til, og så bliver huden sindsyg rød og skæller af.
Men har ikke haft det siden sidste sommer, fik noget creme nogle år tilbage, men det plejer at blusse helt vildt op om sommeren så nu får vi at se.. Håber dog jeg er "kureret."
 
CherryMonster
Nej, det ved jeg, at det ikke er... Men det får jeg også tit xD
 
https://twitter.com/#!/_NotSoAwesome
carolinemrt
Har en depression og noget stress. Og så kan jeg ikke tåle kiwi (den der frugt der).
- så det kunne være værre.
 
www.carolinemrt.blogspot.com/
Beartato
Jeg fejler absolut intet, med undtagelse af bumser og en smule nærsynethed.

Citer

Pandabjoern skrev:
Jeg er platfodet

Hvad er der galt i at være platfodet? Det siges faktisk at platfodede (kan man sige det?) kan for det meste løbe hurtigere end 'normalt'fodede, men bliver bare hurtigere trætte.
 
rozzi-dk
Jeg har haft en del forskellige diagnoser gennem de sidste par år gennem udredning for div. psykiske sygdomme... og de fandt frem til at jeg har en mild depression, lider af angst og er skizofren xD
desuden har jeg div. allergier så som husstøvmider, bier og tomater...
 
SchatzBabz

Citer

lethol0gica skrev:
Nårh ja, og så mangler jeg D-vitamin fordi jeg i flere år fejlagtigt troede, det var fedt at være bleg -.-


Det er da ultrafedt at være bleg! Eller, det bliver man nødt til at fortælle sig selv, hvis man kun kan være hvid eller rød...

Jeg er nærsynet... Og så kan mine lår begynde at klø helt vildt, især på bagsiden, hvis jeg har bukser på for længe og det er varmt. Jeg aner ikke hvad det er, men det er supertræls. Jeg er måske allergisk overfor en eller anden form for karamel (min mors diagnose efter nældefeber x2 for nogle år siden). Min far har sukkersyge, så det har jeg også risiko for at få.
Men ellers er jeg rødhåret og 1,55 høj. Jeg er født uden sjæl og må finde mig i at blive spurgt, om jeg egentligt ikke er dværg.
 
emanem
Hmm, det er ikke lige en sygdom, men har så slem pollenallergi, at jeg tager medicin mod det hele året rundt. Og indtil videre har jeg ikke mærket noget i år, så det er super :)
 
http://emmasnoeddeskal.blogspot.com
Mary
Har diagnoserne paranoid skizofreni, depression og lupus..
Og en til, men det kommer ingen ved.
 
Maryinhell.blogspot.com
RunawayGirl
Jeg har lidt af lav blodprocent, men jeg er i behandling og det er ved at blive bedre (selvom der er gået flere år inden jeg kunne finde nogle piller jeg kunne tåle..). Det viser sig ved at jeg bliver MEGET svimmel og det sortner for mine øjne når jeg rejser mig op - og jeg kan også få perioder hvor jeg er meget svimmel og meget træt. Men altså altsammen i bedring pga. jernpiller.
 
Ragna94
Jeg fejler ingenting - ifølge min læge -.-'
Ej, jeg har problemer med mine fødder, der har resulteret i et besøg hod en bandagist der har fixet nogle indlæg, der tager det værste.
Jeg har problemer med mine hofter, og har tendens til en smule hypermobilitet i diverse led. Jeg var en overgang også på jerntabletter, fordi jeg havde problemer med at holde mig vågen (og også oplever den svimmelhed RunawayGirl beskriver ved at rejse mig stadig). Jeg prøver nu efter et år på tabletterne uden, for at se om det kan fungere.
Jeg har også i perioder haft en smule stress, som har resulteret i brystsmerter.
Så selvom lægen ikke mener der er noget galt overhovedet nogensinde, har jeg selv en masse bud, måske lidt hypokondrikse tendenser også - men sucks at have læge i Vestjylland!
 
rotte
Jeg bliver virkelig nemt syg. Har haft influenza og forkølelse på skift omkring 7-10 gange (ikke af hver, hah) inden for de sidste 12 måneder. Det er ret irriterende.
 
Forvirringen
Jeg har socialangst, det er jeg 100% sikker på. Min læge siger hun mener det er det, og har taget en test hos lægen på det, der siger jeg har det. Men har ikke fået konstateret det og er lidt i tvivl om jeg skal få det gjort. Desuden mener min psykolog det også og arbejder udfra det (hun er også specialist i lige det og arbejder vidst kun med socialangste?, måske også andre angste). Jeg har muligvis også jeg har haft noget stress og/eller depression gennem mit liv. Men det har jeg nok ikke længere (har også taget en test på det, hos lægen).
Og ja min angst arbejder jeg på, hos min psykolog. Det kan være ret slemt bare at møde op i skolen.

Forresten: Jeg var også stortset altid forkølet da jeg var barn, det er dog gået væk med tiden?
 
Trold
Fejler intet:) har fejlet noget med mit øre og havde nedsat hørelse da jeg var lille.. Men nu er jeg fejler jeg intet.. føler mig helt unormal når jeg læser hvad i andre fejler, men jeg er vel bare heldig:)
 
@@_6iJs2y
lidt af hvert, nu skal jeg lige have fjernet lidt melanoma hudcancer i armen.
Jeg ved ikke rigtig om jeg skal fortælle mine venner det hah...
Jeg gider ikke hidse nogen op, det er nok slut når den er fjernet jo.
 
foamy
Paruresis, jeg har problemer med offentlige toiletter. Det lyder måske dumt, men det er virkelig en plage. Det er ikke blevet diagnosticeret af en læge, da jeg simpelthen ikke har været til lægen med det - men der er ikke nogen tvivl. Jeg kan ikke engang starte i noget terapi for det, siden det er så ukendt. Virkelig noget øv..
 
Spring til debat:
Seneste forumsvar
Debat Nyeste
hvor mange steder har du boet
Fri Snak
N
12:11:09
Post dit skrivebord!
Computer og Internet
ua
22:42:40
Muks' Now Playing Machine!
Musik
ua
14:51:40
Gaming på linux
Computer og Internet
necrophcodr
11:49:53
Hvilken Youtube video kan A...
Computer og Internet
ua
19:20:16
citat fra den sang du høre...
Musik
ua
14:52:55
Fornyelse af Muks Chat kodeord
Debat om Muks
necrophcodr
17:03:13
Ungdomsforum
Krop og sex
ua
19:46:08
Talkrig
Chat
Latios
22:16:24
Kan muks spotte den næste ...
Krop og sex
N
15:53:04
Har du micropenis?
Krop og sex
Opidy
17:46:37
lave stort i naturen
Fri Snak
skrubtus
10:19:54
Din musiker/band of the month
Musik
t
23:53:45
JULEFILM
Film og TV
Smith
14:55:01
Idiot
Egen Litteratur
Callary
03:59:00