Se indlæg
Muks » Medier » Film og TV
 Udskriv debat
Serier
Slettet Bruger 0
Følger du nogen serier for tiden? Om være det i fjernsynet eller på computeren, ny som gammel.

Fortæl hvad du ser :) Og gerne hvorfor den serie er så fantastisk!Jeg er normalt ikke en serie type, men pt. følger jeg med i Walking Dead, Games of Thrones, My Little Pony - FiM, er pt igang med at se hele Twin Peaks serien, og venter spændt på at der snart kommer noget nyt Doctor Who.
Favoritten er uden tvivl Games of Thrones.
 
boat
Lige nu ser jeg Mr. Robot (sæson 1), Rick and Morty (sæson 2) og The Office UK (sæson 2)

jeg så hele sæson 1 af Rick and Morty i løbet af 2 dage :(
 
https://www.last.fm/user/Snazzy_Teapot
Beartato
Jeg er lidt over halvvejs i første sæson af Mr. Robot.
Jeg synes ikke at den er fantastisk indtil videre. Den underholdende, men ikke noget der sætter nye standarder.
 
fennesz
@beartato

Jeg har samme indtryk. Fortællersproget er lidt ligesom at se Dexter med mere urealistiske karakterer, dårligere plot, og dårligere skuespillere. Plot er middelmådigt og en smule plat til tider, og karakterene er langt henad vejen elendigt skrevet. Det eneste der gør at jeg kan holde ud at se det, er egentlig at deres teknologi er ualmindeligt realistisk når man tænker på det er en TV-serie.

Det er lidt sjovt at høre om KDE vs. Gnome til Linux, TOR nodes, rootkits på en android telefon, osv. Teknologien portrætterer de fucking godt synes jeg, men den måde folk snakker på og opfører sig har INTET at gøre med hacker kulturen.
 
burq
Jeg er ved at se Penny Dreadful, og jeg er faktisk blevet ret glad for den. Eva Green, der spiller den største hovedkarakter i serien, er fuldstændig sublim. Hun er ret inspirerende for en der gerne vil være skuespiller.
 
z
Scrubs.. tænker på at gense Entourage. Færdig med Community for en uge siden. True Detective før det.
 
http://niclasjensen.dk/
Beartato
#45
Ja, altså, jeg er både enig og uenig. Det er rigtigt at deres hacking og terminologi er meget realistisk, og ikke ligesom CSI, hvor de tror at seerne er fucking retarderede. Det er virkelig behageligt at se.
Men så prøvede de for hårdt med det i første episode.
F.eks. KDE vs Gnome - det virkede rimelig plat og unødvendigt.
Og det var også underligt i samme episode (tror jeg?) hvor Angela bliver nødt til at spørge om hvad en rootkit er, når hun ansat i et IT-sikkerheds firma, og hun åbenbart vidste hvad DDOS var.
Der var vidst flere ting i første episode som jeg syntes bare var irriterende at høre på, selvom at det egentlig korrekt terminologi.

Men ja, efter det, så er det helt fint. Jeg kunne godt lide hvordan Tyrell gik gennem den rigtige proces af at roote en Android telefon og hvordan alt hvad der foregår på skærmene egentlig ikke virker som totalt random bullshit (https://www.youtube.com/watch?v=K7Hn1...7Hn1rPQouU).
 
fennesz
#48

Ja, de prøver godt nok hårdt. Men et eller andet sted.... Det kan jeg godt gå med til. De vil jo gerne have det er så realistisk som muligt, og ærlig talt, hvor tæerkrummende det end kan være, så er det forholdsvist realistisk med en KDE vs. Gnome diskussion blandt en flok nørder. Hvad der så IKKE er realistisk, er at stort set alle de her mennesker åbenbart er fucking junkier og mentalt ustabile. Det er også en fantastisk diversitet... Altså, jeg har været i en del hackerspaces, og jeg må godt nok sige at deres etniske og kvindelige minoritet er pokkers godt repræsenteret ifht. mine erfaringer. Men OK, det er jo TV. Det er også derfor Elliot er også absurd ifht. hans evner. En fyr der får ualmindeligt meget fisse, når man tænker på hvor fucked han er, kontrollerer TOR's exit nodes?

Det der for alvor er en joke for mig, er hvor komplet corny det er ifht. samfundskritik og generel storyline. Jeg tror jeg regnede "plot twistet" i sæsonafslutningen med Elliot og Mr. Robot ud allerede i første episode, og hele den der speech Elliot giver ifht. hvor shitty samfundet er på psykologens kontor, er noget af det mest contrived lort jeg har hørt. Det lyder som noget skrevet af en teenager. Serien prøver pisse hårdt at være Fight Club, men der er ikke rigtigt noget budskab - og det er som om ham der har lavet den forsøger at fange stemningen uden overhovedet at have forstået årsagen til Tyler Durdens underliggende nihilisme. Man får indtrykket af, at serien gerne vil VIRKE som om den har noget at sige, men egentlig ikke rigtigt sige noget når det kommer til stykket. Og det er fucking mærkeligt, for der er da rigeligt med reel samfundskritik de kunne give sig i kast med, istedet for den der posturing.
 
fennesz
#48

By the way... Timevis af underholdning: https://www.reddit.com/r/itsaunixsystem/top/?sort=top&t=all
 
boat
Jeg venter på sæsonpremieren på QI, der bliver sendt i aften. Især fordi at det er Sandi Toksvig, der er vært fra nu af, og ikke Stephen Fry. Gad vide, om programmet bliver lige så godt med hende som vært :o
 
https://www.last.fm/user/Snazzy_Teapot
Princisco
Crazy Ex-Girlfriend er 20 gange bedre end jeg regnede med da jeg startede på den!
 
boat
Lige nu ser jeg JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable.
Det er virkelig længe siden, jeg sidst har været så hooked på en anime
 
https://www.last.fm/user/Snazzy_Teapot
Beartato
Brooklyn Nine-Nine

Terry Crews og Andy Samberg er baes

nohomo
 
soendergaard9
Skam da!!
 
Efteraar
SKAM, Gilmore Girls og Degrassi: Next Class :D
 
https://thatinspirationwillkillyou.tumblr.com/
t
nick i freaks and geeks er så fucking sød jfc han er basically bare en teenage-udgave af marshall fra how i met your mother

fucking sød lille serie, er næsten lidt ked af der kun var én sæson nu
 
burq
Jeg må snart se at få set SKAM med alt den gode omtale. :)
 
rotte
Jeg har set de første to sæsoner af skam. Den er virkelig underholdende. Prøvede at se første afsnit af sæson 3 uden subs, men de snakker alt for hurtigt og alt for norsk til at jeg kunne følge med... Så forhåbentlig udkommer sæson 3 også i Danmark.

Har også set en japansk komedieserie for noget tid siden der hedder "The Hero Yoshihiko". Hele humoren er baseret meget på Monty Python (og den har en masse referencer til det også). Den er virkelig sjov. Hvis man er til Monty Python vil man helt sikkert kunne lide den.
 
Flamme
#59, Norske undertekster kan også hjælpe en del :D
 
rotte
#60 omg yassss det havde jeg slet ikke opdaget :DDD
 
boat
Black Butler
Detective Conan
The Grand Tour
A Bit of Fry and Laurie

det er i hvert fald det, jeg stener for tiden
 
https://www.last.fm/user/Snazzy_Teapot
Spring til debat:
Seneste forumsvar
Debat Nyeste
Fortæl hvilken film du så...
Film og TV
z
09:31:37
Hvilken fiktiv verden vil d...
Fri Snak
Callary
00:21:38
Dit internet debut
Computer og Internet
Callary
00:16:49
Sådan gror du (næsten) alt!
Kreativitet
Charioteer
18:48:11
Meetup i KBH d. 15. August
Debat om Muks
Lorem ipsuM
10:05:52
Din musiker/band of the month
Musik
boat
12:58:19
Hvis dit liv var en sang.
Chat
boat
12:47:22
Del din hipstermusik!
Musik
t
22:14:52
Throwback/nostalgi musik
Musik
foamy
23:24:43
citat fra den sang du høre...
Musik
boat
20:57:14
Muks' Now Playing Machine!
Musik
boat
12:42:48
Den fedeste musik video
Musik
boat
14:16:25
Dagens yndlingssang
Musik
boat
00:06:34
Tænk En Tanke..
Chat
boat
17:45:30
Jackbox på fredag
Computer og Internet
boat
21:45:19