Se indlæg
Muks » Medier » Film og TV
 Udskriv debat
Fraråd en TV-serie
fakestrymol
Vi kan alle sammen godt lide at være positive og tale om gode serier, men det er mindst lige så vigtigt at fortælle om de dårlige. At fraråde unge sjæle fra dårlige serier er bestemt et værdigt kald.

Så altså præcis som i "Anbefal en TV-serie" så vælg én eller flere serier og fortæl hvorfor du har det. Og husk: Hold en sober tone når du fraråder folk fra serier.

Så et eksempel: Lad være med at se Agents of Shield. Seriens karakterer er stereotypiske, plottet er kedeligt og forudsigeligt, dialogen er...forfærdelig... og værst af alt: De kan ikke lave en simpel google billedesøgning.
 
112
Jeg forstår stadig ikke meningen med Friends, selvom jeg i årevis har tvunget mig selv til at kunne lide dem, så har jeg bare fået en værre indtryk af serien. Den er overhovedet ikke sjov, ifølge mig, og så er den heller ikke opsigtsvækkende.
 
Serotonin
How I Met Your Mother.

Jeg kæmpede mig hele vejen igennem serien, mest pga. Barney Stinson og ellers at det generelt er under kategorien 'Det skal du se'. Konklusionen er, især efter slutningen, at det var direkte spild af min tid, og jeg nød ingenlunde at se den. Stereotypiske karakterer, ualmindeligt mange gentagelser af plot, langtrukket, manipulerende og irriterende personer. Nej, nej og mere nej.
 
Maple
Jeg har kun set 3 episoder af Jekyll and Hyde (der er 10 afsnit), og jeg håber, at der sker noget spændende, fordi jeg synes seriøst, at den er mega kedelig indtil videre. Karakterene er så uinteressante, og den er egentligt også ret latterlig nogle gange .-.
 
Maple
The Walking Dead.
De 5 første sæsoner var gode (især sæson 2 wow), men for helvede hvor har de ødelagt den serie. De skulle bare have stoppet ved sæson 7-8.
 
t
handmaid's tail. konceptet er interessant omend det virker totalt ulogisk og dårligt forklaret at samfundet skulle bevæge sig SÅ radikalt i den retning på blot 5-10 år. værst af alt så er serien bare kedelig. der er lidt psykisk drama men også vildt mange episoder hvor man bare føler der ikke skete en skid.
skal lige siges jeg ikke har set den færdigt fordi den simpelthen er så slow paced og jeg ikke gider se mere.
 
Spring til debat:
Seneste forumsvar
Debat Nyeste
Muks' Now Playing Machine!
Musik
z
00:04:36
Linuxtråden
Computer og Internet
necrophcodr
00:52:02
Din musiker/band of the month
Musik
Maple
10:06:23
last.fm
Musik
Maple
14:50:14
citat fra den sang du høre...
Musik
Maple
14:11:27
Tænk En Tanke..
Chat
Maple
13:39:40
Kan muks spotte den næste ...
Krop og sex
Maple
16:52:46
Del din Spotify play-list!
Musik
Maple
09:26:29
Hvem har den smukkeste stemme?
Musik
z
11:33:16
Dit første minde om musik
Musik
Maple
23:05:56
Del din hipstermusik!
Musik
t
22:26:22
Fraråd en TV-serie
Film og TV
t
22:30:48
Del en cover-sang
Musik
Maple
20:22:22
Dit sidste køb
Mode og livsstil
t
18:09:27
Hvad spillede du sidst.? :)
Computer og Internet
t
14:03:21