Se indlæg
 Udskriv debat
Fremtiden er her!
Ham-I-Ved-Nok
Hvad vil I mene er det bedste eksempel på at fremtiden er her?
Personligt vil jeg mene at det er følgende Jetpack eller denne quadcopter kaldet Ehang 184 der har plads til en menneskelig passager.

Endelig! Nu er vi langt om længe på vej imod et samfund der minder om familien Jetson, Tomorrowland og alle de andre fantastiske og fiktive visioner om fremtiden.
 
Riiwn
Jeg synes et eller andet sted at bare det at vi alle bærer rundt på en lille bitte håndholdt computer i lommen, der kan alle de nødvendige ting for os, er rimelig futuristisk.
En mobil kan meget mere end en telefon nogensinde har skullet kunne.
 
IKrines
Det sagde man også om luftpudebåde. Men vi flyver stadig ikke rundt i trafikken med dem til hverdag, vel?
Fremtiden er her, det japanske Shinkansen, flyvende jordskælvsikret tog.

-Sandt om det med telefonen.
 
Ham-I-Ved-Nok
#3

Luftpudebåde er vist også meget svære at styre (og få til at bremse) fordi de svæver hen over jorden. En Jetpack og quadcoptor derimod er langt mere kontrollerede.
 
Spirulina
#4

Det er let at styre en jetmotor der er spændt fast på ens ryg ligesom en rygsæk?

Okay....
 
z
Månelandingen.

Er også selv imponeret over smartphones, men jetpack/quadcopter synes jeg ikke er så vildt.

Har nogen ret crazy tanker om fremtiden og jeg synes den er alt, alt for langt væk.
Også: jeg tror, hvad jeg ville tro, ville være crazy, ville være at finde i forskning og ikke i fjolleting som disse.
 
http://niclasjensen.dk/
t
#6
månelandingen var i 1969?

#0
udbredelsen af internettet er generelt fascinerende. det er muligt at være i kontakt med mennesker overalt på jorden, selv ude i rummet, og ikke kun på tekst, men også med billeder og video. mine fucking idoler har twitter! jeg kan se billeder af gerard ways katte! så tæt på andre mennesker langt væk har vi aldrig kunnet komme før
 
Ham-I-Ved-Nok
#5

Ja det kan faktisk gå hen og være meget let.
Opfinderen har selv sagt at han vil arbejde videre på prototypen og fremstille en version der kan stabilisere sig selv så man ikke behøver at være pilot for at flyve med et Jetpack.
 
Riiwn
#4
De er fascinerende som opfindelser, og at vi har den teknologi i dag der gør det muligt, men rent praktisk er de ret ubrugelige. Altså en quadcopter med plads til en passager er jo ikke mere brugbar end en helikopter.

Den mest futuristiske fantasi har jo altid været flyvende biler, og omend det kunne være en sej opfindelse (nogen har også prøvet at arbejde på nogen), så er det unægteligt ret upraktisk hvis alle fløj rundt i flyvende biler, og derfor er det nok ikke noget der på den måde bliver en del af vores fremtid, på samme måde som computere, telefoner osv. gør i dag.
 
Ham-I-Ved-Nok

Citer

Altså en quadcopter med plads til en passager er jo ikke mere brugbar end en helikopter.


Måske ikke, men der er stadig nogle interessante muligheder i designet.
F. Eks. Har du ved en quadcoptor 4 små propeller frem for en stor og klodset en.
Så udseendet bliver helt anderledes end en konventionel helikopter.
Og hvis man kan forhindre folk i at få adgang til propellerne af sikkerhedsmæssige årsager tror jeg også det kan være meget mere sikker end en helikopter (hvor man sådan set har muligheden for at blive halshugget, skulle man stå oprejst under propellen).

En anden meget interessant vision jeg også har set er at en sådan quadcoptor eller flyvende bil ville gøre det muligt at rede folk ud af en brændende skyskraber hvis der er en risiko for at den kan falde sammen.

Edit: Dog kan den nok også bruges i situationer hvor brændværnet har svært ved at komme frem til de civile på grund af særlige årsager.

Citer

Den mest futuristiske fantasi har jo altid været flyvende biler, og omend det kunne være en sej opfindelse (nogen har også prøvet at arbejde på nogen), så er det unægteligt ret upraktisk hvis alle fløj rundt i flyvende biler, og derfor er det nok ikke noget der på den måde bliver en del af vores fremtid, på samme måde som computere, telefoner osv. gør i dag.


Jeg tror heller ikke at det kommer lige med det samme, men jeg vil skyde på at i takt med at kunstig intelligens bliver udviklet og vi skaber nye former for teknologi og programmer så tror jeg på et tidspunkt at en flyvende bil vil kunne flyve sig selv (lidt ligesom Googles selvkørende bil kan køre selv). Selvfølgelig er der en hel del ting der skal testes og der er sikkert også nogle nye systemer der skal udvikles, men sådan som jeg ser det vil en flyvende bil være en lettere måde for civilbefolkningen at få adgang til lufttrafik.
Redigeret af Ham-I-Ved-Nok d. 22-01-2016 14:35
 
Digitalkragen
Når ting er trådløse
 
z

Citer

månelandingen var i 1969?


Det er da stadig ret imponerende. For ikke så lang tid siden(???) kunne vi ingenting(??????). Nu kan vi lande på månen.
 
http://niclasjensen.dk/
ono
Vi har haft nogle underlige ideer om fremtiden. Den der 'used future' stil som Alien havde, og Star Wars var også ret trashed at se på. Virker som om at fremtiden enten er beskidt eller hyper ren.

Hvis vi snakker teknologi, så tror jeg det er svært at sige. Hvis vi tænker på f.eks. computergrafik, som en PS1, og så hoppet til PS2, og så PS3. Mindre og mindre ændrer sig, og vi når nok snart en barriere, hvor vi ikke kan finde på noget nyt, andet end 'luksus', som f.eks. flyvende biler eller teleportation.

That aside, en ret interessant side: https://www.reddit.com/r/RetroFuturism
 
musloust
Vi kan genskabe organer som fx. hjerteklapper ude for menneskekroppen hvis man blot har én celle, derefter sprøjte kemikalier ind i en krop således at personen ligger i dyb søvn, for sprætte mennesket op, sætte deres hjerte i stå i flere timer og operere den nye hjerteklap ind. Dét er fandme sygt.
 
VETO
#13
Star Wars var jo ikke i fremtiden
 
IKrines

Citer

#15 skrev:

#13
Star Wars var jo ikke i fremtiden


For en gang skyld har du ret.
A long time ago in a galaxy far, far away...
 
VETO
#16
Har altid ret
 
Ham-I-Ved-Nok
Nano teknologi!!!!

3c1703fe8d.site.internapcdn.net/newman/csz/news/800/2016/56cd5fec14a8a.png

Det er satme fascinerende, at man kan fremstille forskellige "smart misiler" på nanoskala, der kan angribe kræftceller uden at skade de raske celler.

Og det hele skal nok blive billigere og mere effektivt i fremtiden.

Hvem ved... Måske kan det endda blive ligeså billigt og simpelt, som når folk giver sig selv plaster på eller folk med sukkersyge giver sig selv insulin.
 
Spring til debat:
Seneste forumsvar
Debat Nyeste
citat fra den sang du høre...
Musik
Maple
14:11:27
Muks' Now Playing Machine!
Musik
Maple
13:42:39
Tænk En Tanke..
Chat
Maple
13:39:40
last.fm
Musik
t
21:57:43
Kan muks spotte den næste ...
Krop og sex
Maple
16:52:46
Del din Spotify play-list!
Musik
Maple
09:26:29
Hvem har den smukkeste stemme?
Musik
z
11:33:16
Dit første minde om musik
Musik
Maple
23:05:56
Del din hipstermusik!
Musik
t
22:26:22
Fraråd en TV-serie
Film og TV
t
22:30:48
Del en cover-sang
Musik
Maple
20:22:22
Dit sidste køb
Mode og livsstil
t
18:09:27
Hvad spillede du sidst.? :)
Computer og Internet
t
14:03:21
Musikdokumentarer
Musik
z
23:38:50
Dit modeidol?
Kreativitet
Lorem ipsuM
12:49:10