Se indlæg
 Udskriv debat
Vil facebook falde i fremtiden?
Ham-I-Ved-Nok
For tiden bliver der snakket om at fora er begyndt at forsvinde i Aprilsnar ("SKUM Genåbner")-debatten.

Og Facebook er her blevet inddraget som en af synderne. Personligt kan jeg også se hvordan facebook har været med til at kvæle de mindre fora, men der følger et spørgsmål med denne observation.

Tror I at folk med tiden vil blive træt af facebook ligesom de blev træt af små fora, myspace, Arto og alle de andre trends der har været på internettet? Og hvad tror I der vil erstatte facebook hvis I skulle komme med et kvalificeret gæt?
 
ono
Facebook er allerede dødt. Folk benytter det kun for at IM-chatte, fordi de ved, at folk der er ude i det sociale liv, har en bruger.

Møder du nogensinde nogen, der direkte siger "Ej det må jeg slå op på Facebook!"? Oftest er det mere sådan en "Burde vel.. Det er derfor man bruger FB, ikke?"-handling.

Det er en ironisk joke vi alle er med på. Jeg tror ikke engang, at jeg ser halvdelen af de selvskrevne opdateringer, som folk slår op. De er gemt væk mellem spam og ads.

Jeg er lidt jaloux på England. Twitter kulturen derovre er enorm, og ud af de +15 dokumentarer, som jeg har set derovre fra, snakker de altid om DMs på twitter. Aldrig facebook eller sms. Twitter er så uendeligt meget bedre. Du kan lære folk at kende, blot ved at følge dem, og så eventuelt sige hej på en DM hvis de virker flinke. Facebook er så stort og officielt.

Hvis du var til en fest i går, og har 3 nye followers. Fedt, okay. Du skrev ikke under på noget. Hvis det så er Facebook, har du et valg, ved at sige ja eller nej til venskab.
 
z
Facebook er allerede dødt. Folk benytter det

Ayy!

Jeg tvivler på at det dør. Hvad har det almene menneske brug for på et socialt netværk? Alt hvad facebook har at byde på. Hvorfor skifte? Jeg ser det kun ske hvis der kommer en kæmpe facebook skandale eller lignende. (og ja, det er sikkert allerede sket)
 
http://niclasjensen.dk/
Riiwn
#21
Tror vidst også det kommer meget an på aldersgruppen. Mange unge er måske efterhånden gået lidt væk fra det, men der er godt nok et stigende antal af midaldrende og ældre mennesker på facebook nu, end der har været. Og de bruger det stadig ganske flittigt.
 
Slettet Bruger 0
Jeg kunne godt forestille mig, at folk ville gøre op med det, og det ville dø
 
necrophcodr

Citer

#22 skrev:

Facebook er allerede dødt. Folk benytter det

Ayy!

Jeg tvivler på at det dør. Hvad har det almene menneske brug for på et socialt netværk? Alt hvad facebook har at byde på. Hvorfor skifte? Jeg ser det kun ske hvis der kommer en kæmpe facebook skandale eller lignende. (og ja, det er sikkert allerede sket)


Se, det er ikke den rigtige måde at se det på. Folk har ikke brug for alt hvad Facebook har at byde på fordi at det er hvad de har brug for i et socialt netværk. Facebook har skabt nogle behov som de selv udbyder, og dem bliver folk afhængige af, hvilket ikke helt er det samme.

Alt det kræver er at et nyt socialt medie kommer frem som skaber andre behov som kan fange folk. Det er det samme med alle andre almene produkter du kan finde i verden, og services der bliver udbudt. Rigtig rigtig mange af dem er ens, men nogle få, de mere populære, tilbyder ting som de andre ikke gør. Det kan godt være fuldtændig ligegyldige ting (som det Facebook tilbyder), men hvis det kan fange folk og holde dem fanget, så har du skabt et nyt behov som ikke var der før.

Det er ikke fordi at folk har brug for Facebook. Facebook har blot gjort sig uundværlig.
 
http://necrophcodr.me
t
synes vi skal skifte fra facebook til neopets
 
Ham-I-Ved-Nok
Nu vi snakker om at sociale netværk gør deres brugere afhængige.
Det er vel ikke utænkeligt at folk bliver mere opmærksomme på dette i fremtiden og begynder at sprede sig mere ud få andre sociale netværk og chatrooms.

På den måde er man vel ikke længere afhængig af et enkelt socialt netværk.
+ de informationer man lægger ud bliver mere spredt imellem forskellige grupper.
 
Ham-I-Ved-Nok
Tråden har været inaktiv i noget tid, men nu hvor jeg læste den igennem fik jeg nogle nye tanker.

Jeg kunne forestille mig, at folk bliver klogere hvad angår programmering. Samt at finde programmer og hjemmesider, der kan hjælpe dem med at lave deres egen hjemmeside.
Allerede idag kan man anskaffe sig en raspberry pi, finde videoer og hjemmesider der underviser i programmering, lave hjemmesider i WordPress, Wix og hvad der ellers eksistere og folk deler adskillige projekter og informationer på github, chatforums og hvad man ellers kan forestille sig. Det er sådan set nemmere end nogensinde at finde relevante informationer, lærer en masse og gøre sig selvstændig. Det gælder bare om, at stille de rigtige spørgsmål, og vide hvad man søger efter.
 
Spring til debat:
Seneste forumsvar
Debat Nyeste
Kærestes bedste veninde?
Forhold
Lorem ipsuM
23:54:51
Hvordan har i det med jeres...
Fri Snak
Riiwn
14:21:09
Muks' Now Playing Machine!
Musik
z
12:30:44
Er socialister / rød blok ...
Nyheder, politik og uddannelse
psspss
16:40:13
Hvor mange har du knaldet?
Krop og sex
Charioteer
17:52:21
Hvor mange kender du der he...
Chat
Charioteer
00:05:57
"Æbler eller pærer?"
Chat
Charioteer
00:04:54
Abstrakt talkrig
Chat
faithandmagic
19:04:22
Kom ud med det!!!
Chat
faithandmagic
19:03:19
Ja-legen
Chat
faithandmagic
18:59:56
IKKE ja/nej.
Chat
faithandmagic
18:55:55
Talkrig
Chat
faithandmagic
18:52:38
Tænk En Tanke..
Chat
faithandmagic
18:51:12
Upopulære holdninger
Fri Snak
faithandmagic
18:48:42
Facers på garden burde for...
Fri Snak
ildelugtene...
18:43:00