Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Seneste forumsvar

Debat Nyeste
Muks' Now Playing Machine!
Musik
t
09:41:37
Klima
Nyheder, politik og uddannelse
C
21:29:10
citat fra den sang du hører lige NU
Musik
Baka
00:02:55
Din musiker/band of the month
Musik
Cirkel
17:50:03
En ting, der har gjort dig glad
Fri Snak
C
22:37:35
Nye klassikere i spil
Computer og Internet
z
02:09:17
Post dit skrivebord!
Computer og Internet
Muhlig
09:58:37
Spørgsmål til piger: "hvordan man får en pige til at kunne lide dig"?
Forhold
Muhlig
09:50:11
Julefrokost
Fri Snak
Muhlig
09:26:31
alle afsnit af pokemon + film livestream på twitch
Film og TV
TMP
21:02:57
Eksempler på modstridende normer
Lektier
Chariot eer
21:41:49
Pride?
Filosofi, religion og videnskab
strymol
16:32:22
Throwback/nosta lgi musik
Musik
z
08:11:05
DR3-Åben forhold
Forhold
burq
01:21:13
Madplans mad
Fri Snak
C
15:02:09
Chat emne Nyeste
Talkrig
Chat
Luldemo rt
23:09:13
Tænk En Tanke..
Chat
Luldemo rt
11:08:27
Kom ud med det!!!
Chat
Baka
02:21:21
Sig godmorgen
Chat
Luldemo rt
11:17:55
"Æbler eller pærer?"
Chat
Luldemo rt
16:54:05

Se indlæg

Muks » Medier » Film og TV
 Udskriv debat
Star Wars
t
Hvad synes I om Star Wars? Har I set den nye film eller vil I gerne se den? Eller er det gået over gevind med alle de nye film og skulle de bare være stoppet efter de seks første film? Pt er der planlagt en Han Solo film næste år, måske en Obi Wan kenobi serie i fremtiden OG måske en ny trilogi med helt nye karakterer - er det for meget?

DISCUSS

Nyeste øverst

Slettet bruger
Skal se den i morgen<33
Metta
Vi skal se den på onsdag
Laura
DEN ER SÅ GOD
t
#4
!!!!!!!!!!! SAME
Slettet bruger
Fffuuuuck, den var viiiiiild
strymol
Så den idag - Den er elendig. Hvorfor synes alle den er så god?
t
#7

78.media.tumblr.com/81322452655ac8383834a3704b1839ee/tumblr_p1ktehgPZF1tltxoso1_500.jpg

... jokes aside, hvad kunne du ikke lide ved den? tror det kommer meget an på hvilke forventninger man har og hvilken opfattelse man har af karakterene.
Muhlig
Det pisser mig af at disney har skrottet den handling som George Lucas havde skrevet, og disney har skrevet handlingen i stedet.

Der er mange huller i handlingen i bedste Disney stil.
https://www.youtu...i5SFB1BxS8
fennesz
Altså god og underholdende film, men bare ikke en god Star Wars film synes jeg. Der er to primære grunde til, at det ikke var en god Star Wars film. Den ene er, at den brød den fjerde mur med dens jokes, som ofte blev for platte og postmoderne. Det er fair nok at tage pis på klichéerne i alle andre film, men lige præcis Star Wars skal sgu da ikke have samme humor som Space Balls! Det betyder: Lad nu være med at have en rebel fighter fyre platte jokes af, overfor badguy sidekicken, og lad nu være med at få Luke Skywalker til at stå og daske med en plante mens han siger "WOW YOUR FORCE IS SO STRONG", som om det er en animations-film fra 00'erne. Star Wars har altid taget sig selv seriøst (Og ja, det har det... Selv C3PO, Jar-Jar Binks, og hvad har vi brød ikke den fjerde mur), og det skal det altså blive ved med synes jeg.

Den anden primære grund er, at der er fuldstændigt brudt med hvem Jedi's er og hvad det er der gør dem specielle. Hvad sker der for alle de konstante vredesudbrud? Den primære forskel mellem Sith og Jedi, er at Sith lader sig styre af deres følelser mens Jedi's er stoiske. Men ikke i denne film åbenbart, for de er allesammen nogen vrede skrighalse når de er i kamp, uanset om de er gode eller onde.

Det er de to grunde til, at det er en dårlig Star Wars film. Når det er sagt, så er det en ganske udemærket FILM synes jeg. Den var underholdende, god action, interessante scener, der var endda lidt karakter-udvikling og en allerhelvedes masse CGI wow-effekter. Den var lidt lang efter min smag, men whatever - det er nok bare fordi jeg er ved at blive gammel.

Så ja, god film. Ikke fantastisk film mind you, men ganske udemærket. 7/10, måske 7,5. Bare ikke en specielt god Star Wars film. Så gjorde George Lucas det alligevel betydeligt bedre ....
Slettet bruger
Jeg synes også der var lidt for meget Marvel-agtig humor i. Det passede virkelig ikke ind
Metta
Den var ganske fin, men ikke noget der kan få mig op at ringe. Synes det er gået lidt ned ad bakken efter Disney købte rettighederne. Man kan tydeligt mærke det er en Disney produktion, og det klæder ikke Star Wars universet..
Metta
En ting jeg også bed mærke i, var at man i de første par film af Star Wars, hvor man lærer konceptet om Jedi-ismen at kende, bliver der også lagt vægt på den her ekstreme stoiske tilgang til følelser, hvor man som Jedi hverken må elske eller hade, fordi det fører til smerte, og smerte fører til ondskab.

Det har de da fuldstændig skudt en hvid pil efter, med sådan en som Ray og hendes hissyfits.
t
#13

men... de forklarer det her i filmen? jedi ordren fungerede ikke. luke skulle være den nye master af alle nye jedis efter darth vade døde og blev hyldet som en legende. men han havde næsten ikke fået noget træning selv og han kunne ikke leve op til det og kylo ren blev skabt fordi han ikke selv vidste hvordan han skulle håndtere at stå overfor den mørke side igen. hell i star wars 1 vil de ikke tage anakin ind som padawan fordi han er "for gammel" - han er like 8? luke var 20+ da han besluttede sig for at være jedi. der er også en grund til at der i traileren bliver sagt "let the past die. kill it, if you have to" (kan ikke huske om det her citat overhovedet er i filmen) og at kylo ren beder rey om at vælte BÅDE the first order og resistance og bare starte på ny. begge har dræbt mange (stormtroopers er også mennesker??) fordi de begge bliver ved med at eksistere. opdelingen mellem den lyse og mørke force har aldrig fungeret. der altid folk der er blevet forført af det mørke. de gamle jedibøger bliver også smadret af fucking yoda fordi FUCK THE PAST.
om man så er fan af denne tilgang til de forrige film er noget helt andet. men jeg er fuldt overbevist om at det er med vilje.

jeg er dog fuldt enig i det mange af jer andre har nævnt med at humoren er meget forced.. det var ikke sofistikeret humor. det er heller ikke en 10/10 film for mig men jeg synes stadig den var god. for mig var det særligt den dybe indsigt man fik i karakterne, der gjorde filmen god for mig. luke, rey og kylo ren har fået så mange flere dimensioner i mit hoved.
strymol
Ok så efter at have skrevet alt det her føler jeg at jeg bliver nødt til at sige: Det her er en fri tankestrøm og ikke et gennemtænkt argument (hvilket længden måske ville for nogen til at tro):

Jeg vil prøve at sætte ord på hvad jeg synes var forfærdeligt ved star wars filmen:

Nummer 1: Jeg kedede mig. Jeg blev ikke fanget af filmen.

Det var primært på grund af de dårlige jokes som tog mig fuldstændig ud af universet. Det allerværste var den første sekvens med Poe der lavede en ”Jeg snakker i telefon og kan ikke høre dig” - kinda joke som er vildt meget vores verden, og meget lidt star wars. Det er desuden en generel pointe – De laver rigtig meget ”vores verden” i filmen. Ligesom den klassiske forklaring i ringenes herre hvor der bliver nævnt at det lyder som et tog (Ringenes herre bøgerne er virkelig gode til ikke at bruge ”vores verden” ting i bøgerne, og netop derfor er toget blevet en klassisk blunder). Den slags ting gør de konstant og det hiver mig fuldstændig ud af universet.

Jeg kunne til gengæld godt lide at Poe får skæld ud for ikke at følge ordre og derved miste alle deres bombers da han kommer tilbage – Det leder mig dog til scenen hvor princess Leia magisk (the force I know...men altså hun floater i rummet...) er ”død” hvorefter hun hiver sig tilbage til skibet med the force og og åbenbart også har brugt the force til at holde sig i live al den tid, uden at vi har etableret at hun over de sidste 30 år er blevet en crazy ass jedi master. Og det værste er at de slet ikke bruger hende igennem filmen. Hun kunne lige så godt have været død. Jeg ved godt Carrie Fischer er død – men synes ikke det ændrer på at det var spild af tid ikke at lade hende dø. Da hun hev sig tilbage til skibet, blev jeg hevet ud af filmen.

Poes karakterudvikling var lidt for opsat for mig resten af filmen, men vi er også blevet forkælet med alt det karakterudvikling vi ser i moderne serier, så jeg er måske i bund og grund ok med det.

Jeg hadede Luke... Og det værste er at jeg synes deres idé til Luke var super god men bare elendigt udført. Jeg har hørt folk sige at de ikke kan tro på at Luke kunne så meget som overveje at dræbe Kylo Ren, og at de ikke kan forstå at han gemmer sig på øen etc. Men det kan jeg godt følge. Vi skal også huske at der er gået 30(????) år siden handlingen i de originale film. Deres udførelse af det var bare elendig – Især alle de dårlige jokes dræber det for mig.

Og lad os ikke snakke om kasinoet...Det var... horribelt. Lad os istedet snakke om roses og finns side-plot som idé. Min lillebror sagde det var ligegyldigt fordi det fejlede...og det føler jeg egentlig ikke er et værdigt argument. Det er godt at alt det vores helte gør ikke altid virker og de prøver tydeligvis på at gøre ”failure” til et centralt tema for filmen. Jeg synes dog det var virkelig dårligt udført, og for en film der føltes som om den var 45 til 60 minutter for lang så ville jeg have fjernet det. Og de skulle have ladet Finn ofre sig for the greater good – Jeg savner at de dræber en af de vigtige karakterer (som vi ikke vidste ville dø, e.g. Luke).

Så det her gælder også lidt for the force awakens: Men hvad er der sket med the millenium falcon...den må have fået en vild upgrade siden de originale film, for den gang var det næsten gået galt dengang de blev jagtet af 4 TIE-fighters...Denne gang kan den tage en hel flåde af TIE-fighters ud selv. Det er en skrammel-kasse og nu bevæger den sig som om det var en flyvende kat og ikke en flyvende elefant. Nit-picking I knwo, men the millenium falcon er bare så stort et symbol i de originale film, og så ændrer de fuldstændig skibets karakter.

Fedt at se en puppet-yoda! Og en Yoda som havde samme karakter som i de originale film og ikke de film som ikke må omtales. Jeg er ikke så stor fan af hele hans: ”Jeg kan skyde med lyn og være jedi-ghost samtidig”-ting, men altså godt at se ham som dukke igen, og som den ”sjove” men vise jedi-mester.

Kylo Ren var btw rigtig god – Jeg kan godt lide hans karakter og han bliver spillet rigtig fint. Bare lige for at nævne noget jeg godt kan lide.

Jeg har sikkert glemt halvdelen af mine kritisismer, men i bund og grund synes jeg bare det var en kedelig film som havde koncepter blødt ind fra vores verden, som intet har med Star Wars at gøre.
Spring til debat:
Siden dannet på: 0.12 sekunder