Se indlæg
Muks » Følelser » Krop og sex
Rasmus Paludan
Skal bare blive ved Skal bare blive ved 7%[1 Stemme]
Har ret til at ytre sig, men er ikke enig med ham Har ret til at ytre sig, men er ikke enig med ham 40%[6 Stemmer]
Skal stoppes med det samme Skal stoppes med det samme 33%[5 Stemmer]
Uromagerne skal stoppes Uromagerne skal stoppes 20%[3 Stemmer]
Antal stemmer : 15
 Udskriv debat
Rasmus Paludan og Stram Kurs
XXX
Kære Muks,

Så vidt jeg lige kan se, er der ingen tråde om dette emne.

Jeg vil ganske enkelt høre, hvad Muks mener om Rasmus Paludan, hans parti Stram Kurs og de begivenheder, der har fået stor opmærksomhed i medierne den sidste uges tid.

Hvad si'r muks?
 
Lorem ipsuM
Jeg synes at det er helt fint, at han møder så meget modstand. Mere af det!
Vi kan godt skyde en pil efter at tie ham ihjel, han har allerede fået for meget taletid og for mange tilhængere, og han er en for god historie for medierne.

Jeg forstår godt hvorfor nørrebro stod i flammer - folk er vrede og så er det også vildt spændende med noget ballade. Det ser selvfølgeligt ikke super smart ud, især ikke hvis Paludan kan bruge det til at "bevise" et eller andet. Men danske demonstrationer er normalt også lidt kedelige. Jeg synes godt vi kunne bruge noget mere bål og brand, det skaber i det mindste opmærksomhed og hvad er en demo uden mediedækning?
 
Baaaka
Jeg tænkte godt over at vi burde have en debat om det herinde, så nice.

Jeg synes det er så ærgerligt at se at de utilpassede unge er gået lige i hans fælde - Han vidste godt hvor han skulle trykke for at få den reaktion og det er så farligt når vi er tæt på valg. For selvom de ikke har en chance, så har han lukket op for endnu mere fremmedhad..

Man kan nærmest ikke være nogle steder på facebook uden der kører hetz mod muslimer, og det er altså skræmmende.

Jeg mener ikke at det er et brud på ytringsfriheden at forbyde ham at lave demoer i visse områder - Han skal have lov at ytre sig alt hvad han vil, men decideret mobning som han har gang i, er ikke i orden.
 
foamy
Har gået og tænkt meget over, hvad jeg synes om alt det her. For det er et emne, hvor man virkelig skal træde varsomt. I starten syntes jeg, at han bare var en idiot, der kørte endnu en hetz mod muslimer, som man allerede konstant ser i medierne, særligt på Facebook. Jeg undlod så vidt muligt at læse om sagen, fordi jeg i bund og grund ikke gad høre på ham.

Men så kom demonstrationerne på Nørrebro. Så begyndte jeg at se nogle videoer fra hans provokerende oplæg den dag på Blågårds plads. Og ja, det er nogle dumme og komplet hjernedøde ting han siger - men det oprør, der fulgte bagefter, beviste fuldstændig den pointe, han havde på dagsordenen. Først forstod jeg ikke, at folk overhovedet gad at spilde tid på ham. Men det overraskede mig virkelig, at der blev reageret med den mængde hærværk, vold og dødstrusler efterfølgende. I en af videoerne fra Paludans oplæg fra Blågårds plads, er der en mand, der råber "bare vent, din skudsikre vest kan ikke beskytte dit hoved". What the?? Jeg er ligeglad med, om de involverede er muslimer, kristne eller ateister. Synes, at reaktionerne er direkte frastødende.

Men jeg ved ikke, hvad løsningen er. Lige nu er jeg bare skuffet. Både over Paludans dumme provokationer og det faktum, at han egentlig fik ret. For det fik han den dag.
 
foamy
Men løsningen er i hvert fald ikke at smide alle muslimer ud. Det er jo fuldstændig hul i hovedet. Måske man må blive bedre til at møde hinanden. Det er sgu ikke fedt at være muslim i Danmark, og det er heller ikke fedt, at en del danskere (heraf en stor del af min familie i det konservative Sønderjyske) går rundt og er bange for alle fremmede.
 
Styrmand Kødkikkert
Hør her, hvis én mand kan stå to minutter på Nørrebro, og kaste med sit eget eksemplar af Koranen, hvorefter det aktiverer 12 timers ragnarok, vold, bål og brand, fra Nørrebro til Christianshavn, og 23 anholdelser, så vil jeg sige, at det virkelige problem er blevet bekræftet. Og det er ikke den ene mand der kastede med Koranen.
 
Baaaka
#6
Selvfølgelig er det hammer problematisk at der kommer den reaktion, det er absolut ikke i orden.
Men det her handler ikke om muslimer eller troende, det handler om nogle i forvejen utilpassede menneske, der gemmer sig bag en religion.
 
TMP
LOC er nok den bedste til at forklare det: https://youtu.be/NliUoqqza8o

Citer

"Hvis vi gerne vil vise folk i mellemøsten hvor fantastisk ytringsfriheden er. Så skal vi ikke bruge den til at håne folk der ikke har den".

Rasmus udtaler sig racistisk. Dette burde han blive straffet for.
Han udfører æreskrænkelse, og det er imod lovet. Det burde han blive straffet for.

Jeg støtter ikke politikere der udtaler sig racistisk, og udfører æreskrænkelse.
Hvis folk ikke kan se dette FAKTUM! så ved jeg ikke hvorfor folk stemmer på ham.
Hvis du er racistisk og krænker ens ære... så er det da klart, DET ER FAKTUM, at nogle er følsomme over for racisime og krænkelse af ære, og prøver at "forsvare" sig.
Hvis du skubber, bliver du skubbet igen.
DET ER FOLKESKOLE LOGIK. Er der en voksen tilstede? Nååååå nej... de er på mobberens side.
Redigeret af TMP d. 07-05-2019 00:54
 
http://www.hamun.internetguiden.dk
necrophcodr
Som en beboer i en ghetto hvor jeg nu må erfare snart at blive smidt på gaden fordi regeringen mener at sorte mennesker ikke må bo billigt, mener jeg at man har al ret til at udtrykke sig omkring disse ting, men hvordan det kan modtage nogen som helst støtte fra den danske befolkning forstår jeg slet ikke.

Al racisme er et helt igennem ubeskriveligt HAD mod mennesker man ofte ikke har haft nogen interaktion med på noget tidspunkt. Det er en af de mest antihumanistiske ting som man kan ytre sig omkring, og jeg kan slet ikke se hvorfor vi skal give noget til folk der direkte er imod menneskerettigheder (og offentlig har ytret dette), og da slet ikke med en premie i form af et sæde i folketinget og en gigantisk pension.
 
http://necrophcodr.me
Lorem ipsuM
Btw: https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-02910&fbclid=IwAR0t9ICx8CvI4MSuk53i8aC9RdyVqqMkL00kNAtSph6XQDOeuPb2SLz6a2I
 
burq
Jeg vil ikke være med til, at en mand som Rasmus Paludan får mere indflydelse end han har nu, så jeg vil stemme efter, hvordan han ikke får den indflydelse.

Det kan godt være Lars Løkke ikke vil samarbejde med ham, men de kan stadig vælge at deles om mandatterne til folketingsvalget, hvilket han ikke direkte har ville svare på om venstre har tænkt sig at gøre. Jeg synes det er skidt nok i sig selv, at partierne på højrefløjen bare vil dele mandatter med stram kurs. Omvendt er det forkert af alle partierne at ignorere Stram Kurs som de gjorde til partiledererunden. Han skal bekæmpes med stærke argumenter og skal tages seriøst.
 
burq
Og så irriterer det mig, at folk ikke vil tage ham seriøst. Det er utroligt, at folk ikke har lært af historien, ja eller bare af, hvad der er sket fornyligt i verden.
 
Ham-I-Ved-Nok
For min skyld må Rasmus gerne ytre sig, så kan jeg nemlig se og hører hans sindssyge udtalelser og gå i en stor bue udenom ham, så jeg kan undgå ham. Dog betyder dette ikke, at hans udtalelser skal få frit spil uden konsekvenser eller kritik. Personligt kan jeg godt lide hvad #8 skriver. Hvis Rasmus udtaler sig på en måde der bryder loven, så skal han også tage de konsekvenser det medfører,

Grundlovens paragraf 77
"Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres."

Edit:

Hvad angår de kommentarer der omhandler voldelige muslimer og kommentarer fra muslimer imod Rasmus, så kan man også spørger. Hvis ikke Rasmus havde stillet sig op som en anden tosse med sine hadefulde kommentarer, ville han så have modtaget de voldelige trusler? Jeg tvivler på det.

Desuden, så er der også videoer, hvor man ser gamle og unge indvandrere, som prøver at få folk til at gå hjem, samt forklare folk, hvad Rasmus er ude på med hans demonstrationer, så der er sjovt nok også muslimer der anvender fredelige metoder og prøver at styrke sammenholdet i samfundet.
Eksempel 1, Eksempel 2, Eksempel 3
Redigeret af Ham-I-Ved-Nok d. 20-05-2019 19:09
 
Spring til debat:
Seneste forumsvar
Debat Nyeste
citat fra den sang du høre...
Musik
Maple
14:11:27
Muks' Now Playing Machine!
Musik
Maple
13:42:39
Tænk En Tanke..
Chat
Maple
13:39:40
last.fm
Musik
t
21:57:43
Kan muks spotte den næste ...
Krop og sex
Maple
16:52:46
Del din Spotify play-list!
Musik
Maple
09:26:29
Hvem har den smukkeste stemme?
Musik
z
11:33:16
Dit første minde om musik
Musik
Maple
23:05:56
Del din hipstermusik!
Musik
t
22:26:22
Fraråd en TV-serie
Film og TV
t
22:30:48
Del en cover-sang
Musik
Maple
20:22:22
Dit sidste køb
Mode og livsstil
t
18:09:27
Hvad spillede du sidst.? :)
Computer og Internet
t
14:03:21
Musikdokumentarer
Musik
z
23:38:50
Dit modeidol?
Kreativitet
Lorem ipsuM
12:49:10