Se indlæg
 Udskriv debat
hvilken computer skal jeg bruge tråden
TMP
Ok, i stedet for at jeg laver en tråd omkring hvilken en I synes der er bedst, hvor så en anden laver en lignende tråd, så tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne samle dem i en tråd. Så hvis I vil have hjælp til at sammenligne computere/bærbar osv. med hinanden så skriv det herinde :)

Nu til sagen:

De 2 bærbare jeg vil sammenligne er:
Samsung NP-R730-JB01 til 3799.-
og
samsung NP-Q330-JP
til 4000.- linket er så en 13" istedet for 15" (jeg kunne ikke finde dens specifikationer)
Disse 2 kan findes i TDC butikkerne.

Jeg skal bruge min pc, til at spille TF2 (ikke i høj opløsning, bare for sjov) og ikke det der kræver mere.
også køre tunge programmer (fx. video redigering og installere linux)

Jeg kan se at den øverste har intel delt grafik kort. Jeg har søgt på nettet og det ser vist ud til at den er dårlig til spil osv.

Ellers ligner de hinanden stort set.

TDC manden sagde at jeg sagtens kunne køre det øverste til de tunge programmer og spil (dog ikke WoW, hvilket heller ikke er meningen).

Så jeg sidder lidt fast her.

Håber I kan hjælpe mig her. Mange tak på forhånd :)

Edit:
Er det muligt at ændre emne-navnet til at blive "Anbefal en computer?". På forhånd mange tak.

Redigeret af TMP d. 04-07-2012 23:55
 
http://www.hamun.internetguiden.dk
nej
Jeg skal bruge en computer til helt utroligt "almindelige" ting som at se film, serier og være på internettet ah. Jeg vil gerne have meget plads, webcam og god kvalitet til mine film osv. så også nice skærmopløsning, men jeg behøver ikke dvd/cd-drev eller en computer der kan bruges til gaming.

Jeg har fået anbefalet denne: http://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/barbar-computer/PBNXC39ED007/packard-bell-easynote-te-15-6-barbar-computer

ville den være god, tror I?? Der står godt nok at skærmopløsning er 720p, af hvad jeg kan læse, men min ven siger at den er ret god til film hm. Gerne kom med nogle fordele/ulemper hvis I kan!
 
necrophcodr
#181

"720p" eller 1280x720 er en ret begrænset opløsning på din PC. Jeg ville nok påstå at en 1366x768 skulle være den minimumsopløsning du ville gå efter, selv hvis du ser film.

En begrundelse for at det kan være godt til film, som din ven måske kunne påstå, er at de fleste film man ser, er i formatet "HD", hvilket er netop 1280x720.

Egentlig så den bærbare PC du nævner der, er utrolig dårlig til stort set alle opgaver jeg ville kunne finde på at laste den med. De eneste to punkter hvor den ikke er lort, er at den har 8GB RAM (et godt plus, så er man også lidt fremtidssikret), og prisen. Men den pris for det man får, er ærlig talt ikke det værd.
Personligt ville jeg aldrig anbefale den til nogen.

Har du nogle specifikke krav til størrelsen af den, sådan fysisk? Fordi der er da mange med de krav du nævner.
 
http://necrophcodr.me
necrophcodr
På selvsamme side er der flere der er i bedre stand. Smider du et par hundrede oveni får du vidst alle dine krav opfyldt:

http://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/barbar-computer/ACNXMLTED024/acer-aspire-e5-571-15-6-barbar-computer-gra#tab-specs
 
http://necrophcodr.me
nej
#183 Altså jeg bruger næsten udelukkende min computer til at se film/serier og være på nettet. Jeg har ikke brug for at den er "lille" fordi jeg sjældent tager den med nogle steder. Skærmopløsningen er også det jeg nok er mest opmærksom på, men jeg ved virkelig intet om computere, jeg fik bare at vide at den var holdbar og fungerede fint til de ting jeg skal bruge. Mht. pris er det ikke et problem at gå helt op til 5000 kr hvis det er, jeg gider bare ikke betale for en masse ting jeg ikke skal bruge til noget.

Jeg har også fået anbefalet en Acer Aspire V5 før, men da jeg kiggede var den udgået øv. Men tusinde tak!
 
nej
Sjovt at det er mig selv der sidst har kigget efter en computer her også. griner. anyways jeg er i gang med at finde ud af hvilken computer jeg skal købe, og reddit hjalp ikke rigtigt så nu vil jeg spørge her. Jeg skal sådan set kun bruge den til studie, da jeg stadig har en anden computer. Min computer er dog super gammel så det ville være fint hvis den nye på sigt kunne overtage hvis behovet melder sig. Har fundet nogle der virker forholdsvist budget-venlige, ikke er større end 14" og vejer mindre end 1.5 kg, hvilket sådan set er det vigtigste.

Aner absolut intet om computere så er lidt nervøs for at komme til at betale for dumt for noget jeg ikke skal bruge, eller ikke at få noget med der ville være smart. Ny computer skal ikke kunne så meget andet end at køre office og evt. nogle lette programmer til økonomi og sådan. intet gaming eller billed- / videoredigering eller noget.

Min drømmecomputer er 13.3", vejer 1.3 kg og er "pæn" men kan nærmest kun finde chromebooks der opfylder det og ikke koster 5-6.000, og det har jeg ikke lyst til at give for en computer der ikke skal kunne alt muligt. Mit budget er nok på omkring de 3-3.500 kr.

Her er dem jeg har fundet:

https://www.proshop.dk/Baerbar/ASUS-V...=pricesite

https://www.komplett.dk/product/11391...ma-14-fhd#

https://www.elgiganten.dk/product/out...puter-solv

Og så er der tre acer swift 3 som jeg ikke kan finde ud af om er fuldkommen det samme eller om der er minimale eller større forskelle og hvad forskellene i så fald betyder, lol:

https://www.komplett.dk/product/11392...hhleq-nX8#

https://www.power.dk/pc-og-tilbehoer/.../p-993213/

https://www.komplett.dk/product/11392...hhleq-nX8#

Har stirret mig helt blind på det og ved ikke helt hvad jeg skal gøre herfra, så jeg ville være super taknemmelig for noget hjælp !!
 
Mickel
#185 Jeg ved ikke om de har en computer i den størrelsesorden du efterspørger, men Refurb.dk, Datamarked.dk og BlueCity.dk har istandsatte computere, der som regel er noget billigere end ny :)
 
nej
#186 åh tusinde tak !! må lige kigge
 
z
#185
Er ikke den mest nørdede herinde men når du siger "Ny computer skal ikke kunne så meget andet end at køre office og evt. nogle lette programmer til økonomi og sådan. intet gaming eller billed- / videoredigering eller noget" og at du har et budget på 3k-3.5k kan jeg ikke lade være med at tænke at du kunne gøre det samme på et stykke papir eller en Raspberry Pi der alle koster meget mindre haha
Nu må de andre nørder gerne komme og rette mig, men jeg tror næsten enhver pc til dit budget kan gøre hvad du vil og mere! Så er problemet bare at laptops aldrig er pæne nok :\
 
http://niclasjensen.dk/
nej
#188 ja det er også mere det med størrelsen og æstetikken og at jeg har stirret mig helt blind på det :( vil gerne have det overstået men kan ikke finde ud af at træffe et valg endnu, og er bange for at komme til at købe et eller andet helt fjollet
 
Spring til debat:
Seneste forumsvar
Debat Nyeste
citat fra den sang du høre...
Musik
z
17:08:02
Den fedeste musik video
Musik
t
00:35:56
Muks' Now Playing Machine!
Musik
boat
19:56:17
Kan vi opfinde os ud af vor...
Filosofi, religion og videnskab
Ham-I-Ve...
19:38:59
Hvilken Youtube video kan A...
Computer og Internet
z
14:48:50
Din musiker/band of the month
Musik
eskapisme
00:45:46
Hvilken fiktiv verden vil d...
Fri Snak
eskapisme
00:16:58
Et open source skattesystem
Nyheder, politik og uddannelse
necrophcodr
00:13:23
Hjælp til skilsmisseskøde?
Fri Snak
Styrmand K...
23:10:31
Tænk En Tanke..
Chat
boat
23:01:05
Beskriv en attraktiv person...
Krop og sex
Kastanjekvaj
14:28:53
Post en meme
Computer og Internet
Ba_a
00:54:07
Hjælp til filtret hår!
Fri Snak
ChrisJensen92
13:28:00
Fortæl hvilken film du så...
Film og TV
z
09:31:37
Dit internet debut
Computer og Internet
Callary
00:16:49