Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Seneste forumsvar

Debat Nyeste
Efter et år med skolestress
Fri Snak
Chariot eer
13:26:34
Chattens traumer - muks' qdb
Fællesbloggen
z
20:55:38
Akavet dilemma
Fri Snak
Ildkugl en
13:05:20
Efterårshaiku
Egen Litteratur
C
07:39:33
Muks' Now Playing Machine!
Musik
z
15:26:20
citat fra den sang du hører lige NU
Musik
z
12:59:25
Hvordan afviser man en real-life venneanmodning?
Fri Snak
NogetAn det
18:07:53
te
Mode og livsstil
altidvo ldstiv
01:21:09
Hvordan fik i jeres venner?
Fri Snak
Metta
12:00:58
Om surdej og tandlæger
Fællesbloggen
fennesz
11:20:56
Hvor stor er din pik?
Krop og sex
Chariot eer
14:50:30
Hvordan man bliver en god kopige
Krop og sex
z
21:28:26
Linuxtråden
Computer og Internet
Ham-I-V ed-Nok
17:07:21
Føler du dig nogensinde som to mennesker på én gang?
Fri Snak
Sommerf ugle...
18:28:23
Underligt
Forhold
Callary
19:38:17
Chat emne Nyeste
Talkrig
Chat
Latios
22:29:25
En sætning du har sagt idag :D
Chat
Callary
00:31:59
Tænk En Tanke..
Chat
Lunaba
15:19:13
Sig godmorgen
Chat
z
00:21:28
Kom ud med det!!!
Chat
Sump
12:52:47

Muks' formålserklæring

Ideen med en formålserklæring er at være en ledestjerne, som vi som brugere, ledere og moderatorer på muks kan pejle efter i vores dagligdag.
Formålserklæringen blev til i foråret 2011, da muks endnu blot var en drøm, som vi delte. Vi fandt sammen om at formulere den vision, vi alle på en måde arbejdede ud fra, i disse ord:

Muks' formålserklæring:
muks' formål er at danne ramme om unge menneskers samkvem og personlige udvikling igennem respektfulde møder i leg og alvor.

Formålserklæringen belyser flere vigtige ting, der kendetegner muks – både ved det sagte og det usagte.

Det første at tage fat på er, at muks henvender sig til unge mennesker. Hermed ikke sagt at folk over en vis alder er dømt ude, men derimod at man i sit virke ved, at brugergruppen på muks er ung, og at det netop er de unges interesser, der skal være i fokus.

Formålserklæringen fortæller os også, at vi skal møde hinanden med respekt. Denne præmis ligger til grund for reglerne på muks samt den tone, som vi forsøger at holde her.

At der i formålserklæringen står, at muks skal ”danne ramme om”, betyder, at muks netop er til for brugerne og ikke omvendt. Vores community er i sig selv et tomt hus, som unge, spændende individer flytter ind og bebor. Det er brugerne, der gør muks til det sted, det er.

Når der i formålserklæringen står ”respektfulde møder i leg og alvor”, er det på grund af, at muks skal evne at rumme både den seriøse debat, som man finder i Samfund og fjollerierne i Chat. Denne dobbelthed tjener muks til at få en blandet brugergruppe, hvor hver enkelt risikerer at møde spændende, nye mennesker, som de ellers aldrig ville have lært at kende.

I formålserklæringen står der intet om profit, penge eller overskud. Det er der en grund til. Det lå i hele ideen med muks, at man skulle fortsætte med at have et community, der var fri for kommercielle interesser, hvor man kunne møde nye, sjove mennesker uden at andre skulle tjene på det. Af samme årsag findes der heller ikke VIP-profiler på muks.

Det er disse og andre fakta, ideer og væremåder, der skinner igennem i formålserklæringen, og det er derfor, vi kan bruge den som et værktøj til at udvikle os selv og siden.
Formålserklæringen afspejler vores fælles vision om et godt community, hvor vi alle har lyst til at være. Den er de ord, vi kan bruge til at forklare nøjagtigt, hvad muks er.
Siden dannet på: 0.12 sekunder