Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Seneste forumsvar

Debat Nyeste
citat fra den sang du hører lige NU
Musik
z
05:28:58
Post dit skrivebord!
Computer og Internet
necroph codr
20:14:38
Muks' Now Playing Machine!
Musik
C
22:34:55
alle afsnit af pokemon + film livestream på twitch
Film og TV
TMP
21:02:57
Eksempler på modstridende normer
Lektier
Chariot eer
21:41:49
Pride?
Filosofi, religion og videnskab
strymol
16:32:22
Throwback/nosta lgi musik
Musik
z
08:11:05
DR3-Åben forhold
Forhold
burq
01:21:13
Madplans mad
Fri Snak
C
15:02:09
Jeg skal bruge et logo
Computer og Internet
altidvo ldstiv
18:10:06
Hvad gør I i dag, hvis I skal finde f.eks. en gul kjole med blomste...
Mode og livsstil
fennesz
11:53:14
Salat
Fri Snak
fennesz
18:34:06
Hvor køber man de billigste øl?
Fri Snak
altidvo ldstiv
20:21:39
Hvad spillede du sidst.? :)
Computer og Internet
fennesz
12:32:16
Chattens traumer - muks' qdb
Fællesbloggen
Latios
22:02:02
Chat emne Nyeste
Talkrig
Chat
Latios
12:07:23
Kom ud med det!!!
Chat
Ham-I-V ed-Nok
15:17:32
Tænk En Tanke..
Chat
b27
11:25:12
Sig godmorgen
Chat
Luldemo rt
11:17:55
"Æbler eller pærer?"
Chat
Luldemo rt
16:54:05

Muks' formålserklæring

Ideen med en formålserklæring er at være en ledestjerne, som vi som brugere, ledere og moderatorer på muks kan pejle efter i vores dagligdag.
Formålserklæringen blev til i foråret 2011, da muks endnu blot var en drøm, som vi delte. Vi fandt sammen om at formulere den vision, vi alle på en måde arbejdede ud fra, i disse ord:

Muks' formålserklæring:
muks' formål er at danne ramme om unge menneskers samkvem og personlige udvikling igennem respektfulde møder i leg og alvor.

Formålserklæringen belyser flere vigtige ting, der kendetegner muks – både ved det sagte og det usagte.

Det første at tage fat på er, at muks henvender sig til unge mennesker. Hermed ikke sagt at folk over en vis alder er dømt ude, men derimod at man i sit virke ved, at brugergruppen på muks er ung, og at det netop er de unges interesser, der skal være i fokus.

Formålserklæringen fortæller os også, at vi skal møde hinanden med respekt. Denne præmis ligger til grund for reglerne på muks samt den tone, som vi forsøger at holde her.

At der i formålserklæringen står, at muks skal ”danne ramme om”, betyder, at muks netop er til for brugerne og ikke omvendt. Vores community er i sig selv et tomt hus, som unge, spændende individer flytter ind og bebor. Det er brugerne, der gør muks til det sted, det er.

Når der i formålserklæringen står ”respektfulde møder i leg og alvor”, er det på grund af, at muks skal evne at rumme både den seriøse debat, som man finder i Samfund og fjollerierne i Chat. Denne dobbelthed tjener muks til at få en blandet brugergruppe, hvor hver enkelt risikerer at møde spændende, nye mennesker, som de ellers aldrig ville have lært at kende.

I formålserklæringen står der intet om profit, penge eller overskud. Det er der en grund til. Det lå i hele ideen med muks, at man skulle fortsætte med at have et community, der var fri for kommercielle interesser, hvor man kunne møde nye, sjove mennesker uden at andre skulle tjene på det. Af samme årsag findes der heller ikke VIP-profiler på muks.

Det er disse og andre fakta, ideer og væremåder, der skinner igennem i formålserklæringen, og det er derfor, vi kan bruge den som et værktøj til at udvikle os selv og siden.
Formålserklæringen afspejler vores fælles vision om et godt community, hvor vi alle har lyst til at være. Den er de ord, vi kan bruge til at forklare nøjagtigt, hvad muks er.
Siden dannet på: 0.02 sekunder